Izgalmas, az első rész után már "hűha" anime? (kifejtem)
Leírom a személyes kedvenceimet :D Ugyan nem az első rész után, de mindegyiket rövid időn belül végeztem ki annyira tetszett.
Kill la Kill, Black Lagoon, Madoka Magica (10.részbe derül ki minden, szóval ez húzós) Rokka no Yuusha ( szétizgultam magam rajta) Gakkou Gurashi, talán még az Akatsuki no Yona.
Remélem azért mondtam olyanokat is ami az ízlésedre való :D
Azok alapján, amit mondtál leginkább a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ( [link] jut eszembe.
Ezen felül sokat tudok még ajánlani:
Ergo Proxy - [link]
Boku dake ga Inai Machi - [link]
Darker than Black - [link]
Parasyte - [link]
Phantom: Requiem for the Phantom - [link]
Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke - [link]
Black Lagoon - [link]
Fate/Zero - [link]
Mardock Scramble - [link]
Jormungand - [link]
Death Parade - [link]
Samurai Champloo - [link]
Death Note - [link]
Shinsekai yori - [link]
Baccano! - [link]
91 Days - [link]
Claymore - [link]
Code Geass - [link]
Overlord - [link]
Shigurui - [link]
Shiki - [link]
Shingeki no Kyojin - [link]
Zankyou no Terror - [link]
Zetsuen no Tempest - [link]
k-project - kevert műfaj, scifi, shounen fight, bandaháborúk, kiváló grafika, nyomozás, izgalom, némi humor, anakronizmus.
gunslinger girl - korhatáros. Kislányok agymosása és fegyveres kiképzése, terrorizmus elhárításra.
no.6 - orwell-i disztópia, menekülés.
accel world - virtuális világ, shounen fight, némi romantikával.
kokoro connect 13 rész, plusz 4 ova special résszel teljes - NEM harcos ,viszont komoly anime: slice of life, némi parapszichológiával, felnőtté válással, jellemfejlődéssel.
kashimashi - shoujo ai romantika (slice of life; az első rész is jó, bár scifi egyébként csak az első részben jelenik meg, mintegy forg.könyvi ürügyként).
ao haru ride - romantikus.
Fullmetal Alchemist (mindkét anime-sorozat)
Monster
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!