Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 körüli lányok ti lefeküdnétek egy 22cm-vel rendelkező pasival? Vagy az már túl nagy?
Az én páromé 20 és már az is nagy az a 2cm nagyon sok lenne már nekem xd így is elég neces ez a 20 szóval sajna nem xd
19/L
Simán.
Szerintem megfelelő előjátékkal a 22 se lenne vészes:)
Engem sajnos sosem hozott össze a sors átlag feletti mérettel rendelkező férfival Pedig már a gondolatára is benedvesedem.
37/N
Nekem volt hasonló méretű barátom. A látványa nagyon izgató volt, de túl nagy volt és emiatt nem működött a szex, ráadás még vastag is volt neki, ezért szájjal is kész kín volt kielégíteni:(
L
Kérdésben a válasz.
Eddig 3 nővel voltam
Akkor ezek szerint le.
Ha összeismerkedtünk és járnánk , nem hiszem hogy megkérdezném mekkora. Majd az ágyban kiderülne.
Biztos vagyok benne, hogy nagy lenne, de valahogy összehoznánk. Eddig sem a méret érdekelt, eddig átlagos méretű volt mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!