Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideálom? Miért és mikor tetszik nekem egy lány/nő csak én nem tudom meghatározni?
Eddig aztvettem észre hogy vannak potenciálisan MINDENKI által elfogadott lányok.
Akik nekem is bejönnek
Vannak az általánosságban szép lányok
Nekem nem jönnek be
Vannak akik csak nekem jönnek be illetve nem tudom hova rakni őket.
Vannak a csúnya lányok.
Nem jönnek be
Vannak olyanok akik nem szépek de annyira jó a kisugárzásuk hogy 3 x jobban gerjedek rájuk.
Nekem a legtöbb lány/csaj/nő nem jön be pedig mindíg azthallom a többi azonos neműtöl hogy nekik mennyi lány tetszik meg a munkások is minden nő uttán megfordulnak meg a legtöbb férfi .
Itt van pl amelyik nagyon tetszik és azértem hogy nem csak szép hanem olyan szerelem elsőlátásra
.
Lehet hogy ez a baj hogy csak olyan csajokal szexelek szívesen akik szerelem elsőlátásra,mert itt látni hogy nagyon szép a nő de az 1 amire felfugyelwk azok a kacér szemek bár ez lehet nem elég hanem nem tudom hogy mitől tetszik pl itt van mégegy nagyon szep a szeme de mégsem lennék vele szívesen így képről : [link]
Szóval az is igaz hogy mas egy ember keprol meg mas eloben termeszetesen en azokat szeretem akiket latok eloben.
Valaki segítene kiigazodni magamon vagy csak nekem vannak ilyen érzéseim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!