Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Nagyon taszítana ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nagyon taszítana ha egy lányon ilyen anyajegyek lennének? (kép)

Figyelt kérdés

És mondjuk az első szexnél látnátok csak mert nincs ilyen fotó róla és akkor kerülne le a ruha. Elmenne a kedvetek tőle? Az alakja egyébként jó meg az arca is.

[link]

2017. okt. 7. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A túrót. Ez inkább feltüzelne.
2017. okt. 7. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyrészt ez nem gáz sőt említésre sem méltó. Nem zavarna nekem is van pár és eddig egy lányt sem zavart. Egyébként meg keress egy normális orvost ha mindenáron le akarod szedetni
2017. okt. 7. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:

A szeplő meg az anyajegy őrülten izgató egy nőn. Ha benő a fejed lágya akkor áldani fogod az eszed hogy nem vetetted le mert imádni fogják a pasik. Van egy ilyen nő a munkatársaim között minden férfi róla fantáziál.

Egyébként tényleg heg marad utána ami csúnya.

2017. okt. 7. 16:14
 14/19 anonim válasza:
Nem taszítana, sőt, szerintem aranyos.
2017. okt. 7. 16:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Plasztikai sebésznél voltam és azt mondta hogy az a baj hogy nekem a hasamon feszes a bőr és ilyen helyen nem lehet esztétikai varratott alkalmazni (akkor alig maradna nyoma) hanem csak hagyományos módszerrel lehet összevarrni, így viszont nagyobb heg fog maradni. Úgyh erről lemondtam. Közben rájöttem hogy nem is 2 van rajtam hanem 3 csak az egyik a mellem alsó részén amit én nem nagyon látok:D De mondjuk ha fekszek akkor a pasi látja. Alapból csinos vagyok épp ezért félek hogy csalódás lehet ha levetkőzöm.
2017. okt. 7. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy te nagyságrendileg vagy olyan vonzó (szép arcú, csinos alkatú) csaj, mint akiről mutattad a példa képet?
2017. okt. 7. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmi probléma, ne aggódj emiatt!
2017. okt. 7. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ne aggódj. Nekem a homlokomon van egy nagy sebhely, na az gáz.
2017. okt. 8. 09:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezen a képen egy világhírű szuper modell van:D Tehát inkább nem hasonlítanám hozzá magam, bár nem is hiszem hogy egy ilyen lány lenne a mérvadó. De egyébként nagyon jó alakom van, azzal semmi problémám. Az arcom is szép igazából, de azért modellnek nem lennék jó sztem:DDD
2017. okt. 9. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!