Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Nagyon taszítana ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nagyon taszítana ha egy lányon ilyen anyajegyek lennének? (kép)

Figyelt kérdés

És mondjuk az első szexnél látnátok csak mert nincs ilyen fotó róla és akkor kerülne le a ruha. Elmenne a kedvetek tőle? Az alakja egyébként jó meg az arca is.

[link]

2017. okt. 7. 13:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem izgat
2017. okt. 7. 13:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna.
2017. okt. 7. 13:55
 3/19 Heart of Darkness ***** válasza:
Nem. Nekem ez inkább bejönne.
2017. okt. 7. 13:56
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez semmi, ne aggódj.
2017. okt. 7. 14:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Kinyalnám a köldökét
2017. okt. 7. 14:08
 6/19 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen rendben van. Ez a "sok kicsi" esete, ami van akinek szexi, van akinek semmilyen és normális, de szinte senkinek nincs vele baja. Ezek inkább pöttyök.

Ami zavaró lehet sokak számára, az inkább az "egyetlen nagy" valahol a testen.

2017. okt. 7. 14:49
 7/19 A kérdező kommentje:
Amik a hasán vannak sztem elég nagyok. Nekem csak 2 ilyen van. De gátlásossá tesz. Le akartam szedetni de azt mondta a sebész hogy heg maradna ami sosem múlna el és ugyan úgy zavarna.
2017. okt. 7. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:

1. Nem nagyok. Én sajnos már láttam ennél nagyobbakat, amik tényleg nagyok voltak.

2. De ezek harmóniában vannak egymással, beleolvadnak a környezetbe és úgy néz ki megférnek a testén.

Még lehet jobban zavarna, ha nem sok lenne, hanem csak egy darab. De ahogy így ránézek, ezek a teste részei és mondom nekem nem szexik vagy vonzóak, de nincs is velük semmi bajom, jó értelemben átlagosak és elfogadom őket.

2017. okt. 7. 15:32
 9/19 Ramone ***** válasza:
Szerintem szexi is lehet... Ha csini vagy akkor nem az anyajegyek hiánya miatt vagy csinos de ha nem vagy szexi akkor az sem azon múlik hogy van-e rajtad vagy nincs
2017. okt. 7. 15:33
 10/19 RRR ***** válasza:

dehogy taszítana

nem érdekelne

2017. okt. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!