Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nagyon taszítana ha egy lányon ilyen anyajegyek lennének? (kép)
És mondjuk az első szexnél látnátok csak mert nincs ilyen fotó róla és akkor kerülne le a ruha. Elmenne a kedvetek tőle? Az alakja egyébként jó meg az arca is.
Teljesen rendben van. Ez a "sok kicsi" esete, ami van akinek szexi, van akinek semmilyen és normális, de szinte senkinek nincs vele baja. Ezek inkább pöttyök.
Ami zavaró lehet sokak számára, az inkább az "egyetlen nagy" valahol a testen.
1. Nem nagyok. Én sajnos már láttam ennél nagyobbakat, amik tényleg nagyok voltak.
2. De ezek harmóniában vannak egymással, beleolvadnak a környezetbe és úgy néz ki megférnek a testén.
Még lehet jobban zavarna, ha nem sok lenne, hanem csak egy darab. De ahogy így ránézek, ezek a teste részei és mondom nekem nem szexik vagy vonzóak, de nincs is velük semmi bajom, jó értelemben átlagosak és elfogadom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!