Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tudád egy nőről hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudád egy nőről hogy erősen feminim lefeküdnél vele vagy taszítana ez a tulajdonsága?

Figyelt kérdés

2015. jún. 14. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Feminizmus = nővédelem

Miért is probléma ha védi nőket? Ez nemes gesztus.

2015. jún. 14. 20:17
 2/14 A kérdező kommentje:
1# A feminizmusnak vannak kicsit szélsőségesebb irányzatai is :)
2015. jún. 14. 20:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Én feminista vagyok. Jó nem az a törjük be a butikok ablakát a női egyenjogúság érdekében, mert azzal nem érünk el semmit. De a magam módján igen.

22/F

2015. jún. 14. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A feminim szó pont a feminista ellenkezőjét jelenti. A feminim szó szerint azt jelenti hogy nőies.

Feminim nő = Nőies kívül-belül. Kedves, gondoskodó, törődő természete van, házias és erősek az anyai és fészekrakó ösztönei. Külsőre állandóan szeret nőies ruhákban járni és nagyon ad a kinézetére, hogy tetsszen a férfiaknak.

2015. jún. 14. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, ha az előttem szóló aspektusából közelítjük meg a dolgot, akkor világossá válik számunkra a tény, hogy egy nő alaptermészete, hogy feminim. :)
2015. jún. 14. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem az egyenjogúságot akarják elérni mert úgy tudom 1960-as évektől már az van. Inkább próbálják a buta nőket segíteni akik nincsenek tisztába azzal milyen előnyös jogaik vannak pl. ha bántalmazzák őket családon belül, mit kell lépniük.
2015. jún. 14. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Nono! Nem feltétlenül BUTA a MEGFÉLEMLÍTETT nő! Ne keverjük a szezont a fazonnal, ha mindenki így konceptualizálná a dolgokat kész káosz lenne az egész világ. (Vagy már az, és az egész mondanom egy antagonizmus?)
2015. jún. 14. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:
A feministák manapság többnyire férfigyűlölők, úgyhogy taszítana. Kb semmivel sem értek egyet velük, kezdve azzal az ellentmondással, hogy kezdik, a nőknek joguk van dönteni mégis lenézik azokat, akik otthon maradnak gyereket nevelni munka helyett.
2015. jún. 14. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

A feminizmus és a férfigyűlölet közé egyenlőségjelet tenni olyan ostobaság mint a neonácik meg a jobb oldal közé. Van radikális ágazata a feminizmusnak de ez csak egy ágazat a sok közül és nyilván a szélsőséges férfigyűlölő nők képviselik. De a feminizmusnak semmi köze a férfiak gyűlöletéhez, hiszen a két nemet egyenlőnek tartja és ezt próbálja elérni. Nincs egyenlőség a hatvanas évektől, óriási tévedés ez. Az emberek látásmódja ugyanis nem változott olyan sokat és olyan gyorsan mint az esetlegesen elért társadalmi sikerek.

Amíg ugyanazért a munkáért egy férfit jobban megfizetnek, sőt hamarabb felveszik, mert tudják hogy nem fog elmenni szülni, addig nincs igazi egyenlőség. Amíg országunkban a politikusok szexista megjegyzéseket tesznek a politikusnőkre és nem veszik komolyan a munkájukat és a mondanivalójukat addig nincs egyenlőség. Amíg a honatyák szerint csökkenne a házasságon belüli erőszak ha a nők inkább szülnének és otthon maradnának, addig nincs egyenlőség.

Úgyis mondhatnánk, hogy lehet hogy vannak egyenlő jogok, de nincs igazi esélyegyenlőség sok esetben.

Én úgy vagyok feminista hogy közben szeretem és tisztelem a férfiakat, de nem tűröm ha bárkit a neme, faja, szexuális orientációja miatt bántalmaznak vagy ellehetetlenítenek.

2015. jún. 14. 20:54
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Most vagy a kérdező hülye vagy a válaszadók. A feminim egyáltalán nem feministát jelent! Az pont az ellenkezője, ahogy már az egyik válaszoló előttem leírta.

Legyünk már tisztában a fogalmakkal, emberek. Nem mindegy, hogy melyiket dugnátok meg, szerintem.

2015. jún. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!