Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bele végeznétek a nagy dolgotokat egy fiú szájába?
Most fel fordult a gyomrom. Nem tudom én szarni nem tudok mások előtt nekem ahoz egy csendes nyugalmas wc kell nem a seggem alatt lihető agy beteg ember....
19/L
Ha a lányok nem is, én férfiként szívesen belesz@rok bármelyik gazdag perverz szájába akár még fele annyiért is..
Ha szeretné, egy kis extráért még fel is készülök és akár még káposztás halat is megeszek tejjel és kivivel, hogy jobban élvezze..
Az 100%-os ébenszín, afrikai kisfiúkézzel válogatott kakaóbabból készült csokoládétöltetű croissant-omat majszolva, belekortyoltam a tűzforró espresso longo macchiato-ba... majd elolvastam a kérdést és sugárban hánytam rá a péksütemény szarszínű csokis darabjait a Baristalány hófehér ingecskéjére.
Jól indul a napom.
... és ha a perverz 50 körüli manager elkezd öklendezni, és hirtelen letüdőzi a omlós-puha híg vakolat állagú szarod, és vérbeforgó szemekkel megfullad alattad?
Mit mondanál a rendőröknek? Ott van nálad a milla kápé és halálraszartál egy középkorú üzletembert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!