Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex után hányadik szex lesz élvezetes?
3:
A szüzességtől igencsak messze vagyok, es nyilván sarkítottam.
De a lenyeg, hogy aki az elso szex után igy nyilatkozik mint a kérdező, akit ennyire nem érintett meg az elso alkalom, annak szerintem az adott személlyel nem kéne tovább erőltetnie a dolgot.
12:
Felőlem erőltethetsz működésképtelen dolgokat körmödszakadtaig, engem nem zavar:) Csak a kerdezot sajnalom hogy tömitek a fejét ezzel a "beszéljetek meg" es "majd jobb lesz" bullshittel, mikozben lerí a kerdesebol, hogy szamara ezzel a fiúval nagyságrendekkel nem lesz jobb.
Kérdező! Majd mesélj h milyen volt a masodik. Bárcsak ne nekem lenne igazam..
Biztos neked tökéletes volt az első... egyébként férfi vagy? Vagy Alexandra.
...de ez mindegy is...
Nekem férfiként baromi bénázás volt az egész, csak pár alkalommal utána jöttünk bele, de így volt ez több barátnőmmel is. Valakivel nem is passzoltunk egyszerűen. Valakivel meg a mennyekben forogtunk már az elején.
Kb az összes barátom elmesélése alapján ugyanez. A szüzesség elvesztése szinte mindenkinek kellemetlen bénázás volt... na aztán kit érdekel? Ma már többen apák, és házas emberek ugyan azzal a lánnyal vannak együtt.
A lány ismerőseim, akikkel bensőséges viszony miatt megbeszéltük ezeket, kb ez volt. Sőt én nem tudok olyanról aki elsőre élvezte volna. Volt aki a körmeit mélyesztette bele a srác hasába annyira fájt neki. Volt ahol meg a srác izgult, fel sem állt neki... de egy igazi tapaszalt barátom arról mesélt, hogy elvette az egyik barátnője szüzességét... és utána sem volt jó sokáig a lánnyal, mert vmi eü problémája volt ott lent.
A szex nem megy azonnal. Pont. Ennyi. A párok 90%-a szakíthatna az elméleted alapján...
Ha az első fájdalommal és/vagy vérzéssel járt, akkor a
másodikkal érdemes várni néhány napot, hogy a seb begyógyuljon.
Páromnak úgy másfél héttel később (így volt lehetőségünk)
a második alkalommal már sikerült a csúcsra jutnia.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!