Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mandulaműtét után mikor lehet szeretkezni?
Bocsi az off-ért, de miféle gyógyszert szedetnek veled? Semmit sem kellene szedni, max ha nem gyógyulóképes a sebed, ami már régen baj.
Nekem műtét utáni harmadik napon levált a seb, se előtte-se utána nem éreztem fájdalmat. Ha lehet, akkor mindent hidegen igyál, sok fagyi sem árt ilyenkor! az időjárás aligha akadályoz ebben, nekem tavaly november végén volt.
Az alkoholt nem tanácsolják ugyan, de ha folyamatosan száraz-kapar a torkod, akkor egy kis jager/ unicum jót tesz, legalábbis én azt ittam, és elég szépen gyógyult.
Mélytorkozni még nem ajánlott minimum két hétig, mert érzékeny a helye :D
Na ez durva! Nekem az ápolónő hozott fagyit, jófejségből csupán. Anyukám is hozta, mert ő csak azt evett, miután megműtötték évekkel ezelőtt. A hideg köztudottan enyhíti a gyulladást, a fájdalmat, szóval nem is értem, hogy miért mondták ezt neked. A forró ételt/italt/zuhanyt tényleg kerülni kell, a vérkeringés miatt, ez oké. Az alkoholhoz pedig ki-hogyan viszonyul.
Szeretkezésben nem vagy akadályozva, az csak seb a torkodban. Mint mondtam, a mélytorkozást hanyagolni kell, minden más mehet, ha oké a közérzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!