Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mandulaműtét után mikor lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mandulaműtét után mikor lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön műtötték a garatmandulámat,nyilván még gyógyszereken élek,fáj és fáradt vagyok,szóval nem most gondoltam..de az érdekelne,hogy ha letelik a 2. hét akkor lehet már szexuális életet élni? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Orvos nektek mit tanácsolt? Sajnos csak pénteken tudom megkérdezni. Illetve nektek hányadik napon kezdet a seb leválni? Ha leválik,akkor már elmúlik a fájdalom?
2017. okt. 3. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen kell szopni, akkor nem kell várni annyit !
2017. okt. 3. 19:38
 2/10 A kérdező kommentje:
nyilván az orális szex szóba sem jöhet most,normál szexre értet
2017. okt. 3. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem az orvost kérdezed meg erről ? :D
2017. okt. 3. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
odaírtam,hogy őt csak pénteken tudom megkérdezni..addig érdekelt volna csak a válasz
2017. okt. 3. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Bocsi az off-ért, de miféle gyógyszert szedetnek veled? Semmit sem kellene szedni, max ha nem gyógyulóképes a sebed, ami már régen baj.

Nekem műtét utáni harmadik napon levált a seb, se előtte-se utána nem éreztem fájdalmat. Ha lehet, akkor mindent hidegen igyál, sok fagyi sem árt ilyenkor! az időjárás aligha akadályoz ebben, nekem tavaly november végén volt.

Az alkoholt nem tanácsolják ugyan, de ha folyamatosan száraz-kapar a torkod, akkor egy kis jager/ unicum jót tesz, legalábbis én azt ittam, és elég szépen gyógyult.

Mélytorkozni még nem ajánlott minimum két hétig, mert érzékeny a helye :D

2017. okt. 3. 20:06
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyunk egyformák,ugyanis én cataflam nélkül a falat kaparom,ugyanis fájdalomcsillapító. Az orvos a forró és a hideg kerülését is javasolta,az alkoholt meg pláne.
2017. okt. 3. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Na ez durva! Nekem az ápolónő hozott fagyit, jófejségből csupán. Anyukám is hozta, mert ő csak azt evett, miután megműtötték évekkel ezelőtt. A hideg köztudottan enyhíti a gyulladást, a fájdalmat, szóval nem is értem, hogy miért mondták ezt neked. A forró ételt/italt/zuhanyt tényleg kerülni kell, a vérkeringés miatt, ez oké. Az alkoholhoz pedig ki-hogyan viszonyul.

Szeretkezésben nem vagy akadályozva, az csak seb a torkodban. Mint mondtam, a mélytorkozást hanyagolni kell, minden más mehet, ha oké a közérzeted.

2017. okt. 3. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Három hét után szex hát hét után oral
2017. okt. 4. 12:42
 9/10 anonim válasza:
Még az nap le kell szívni, a spermium fertőtlenitő mandula műtét után ezt senki nem mondta? Egyébként kamu a kérdés nyilvánvalóan egyből fagylaltot, tea + háztartási keksz kombót ajánlanak.
2017. okt. 4. 15:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Draga kicsi szivem bemessz a korhazba es megkerdezed! Aznap semmit nem ehettunk,csak teat hoztak.masnap vajas kiflit hoztak teaval+sonka. Ahany orvos,korhaz,annyi szokas...fagyirol szo sem volt
2017. okt. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!