Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után mikor...

Mandulaműtét után mikor szabad szeretkezni?

Figyelt kérdés
2 hétig elvileg nem csinálhatok semmi megerőltetőt. Ez benne van ebben a kategóriában? :D
2010. aug. 10. 16:42
 1/9 Harrr ***** válasza:
Benne, ha a mélytorkot is bevállalod, ez kitolódik 3 hétre. Érted nehogy mandula után a makkal legyen a baj.
2010. aug. 10. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy alul vagy felül vagy-e. :-)
2010. aug. 10. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:

szado-mazot kerüld...meg az orált...XD

azért kíváncsi vagyok, mit csináltok ti az ágyban, hogy az megerőltetőnek tartod :D :D XD

2010. aug. 10. 16:50
 4/9 Harrr ***** válasza:

Előjáték = négyütemű fekvőtámaszban

Behatolás= tigris bukfencben

Aktus= lólengésben

"utójáték"= 10 kör a pályán, 100 felülés

2010. aug. 10. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
De lökött vagy, jót nevettem!:D Amúgy ha csak megjátszod az orgazmust, akkor nem olyan megerőltető...:P
2010. aug. 11. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy fog fájni aranyon, hogy örülsz, hogy élsz, nem még szexelni.Egyébként egészségesen 1 hónap kell, hogy begyógyuljon rendesen, ekkor szűnik meg végleg minden fájdalom és a sebek is biztosan be fognak gyógyulni.
2010. aug. 13. 13:17
 7/9 anonim válasza:
a kettőnek mi köze egymáshoz?! xD
2010. aug. 13. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem műtét után egyáltalán semmi kedved nem lesz szeretkezni. Annyira fog fájni, hogy 1 hétig felálni alig bírsz majd. Nem tudsz napokig normálisan nyelni, csak a fájdalomcsillapítókkal bírod elviseli a fájdalmat és csókolózni sem lesz erőd, mert ahogy nagyobbra nyitod a szádat, húzódi fog a seb a torkodon.

Nekem 2 hét kellett ahhoz, hogy normálisan merjek enni és kb 3 hét után nem éreztem fájdalmat.

2010. aug. 13. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
öccsém ezt a kérdést :DDD,ne nyögj mert fura lehet a hangod ,amúgy ezért jogos
2010. aug. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!