Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak szerint miért jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint miért jobb a nagy pénisz?

Figyelt kérdés
Nekem a kisebbek tetszenek (állva úgy 12-15 cm), szerintem inkább zavaró a nagy farok, fájdalmat is okozhat, meg amúgy is könnyebb bekapni egy kisebbet, nem beszélve arról, hogy a kicsi olyan szeretgetni való.

2017. okt. 3. 18:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az osemberes dolog hulyeseg es csak talalgatas. Nehany centin ugyan nem mulik a megtermekenyites. Kb 100 evvel ezelott a noknek meg szavazati joga sem volt. Akkor az osi idoben ugyan nem volt beleszolasi joguk semmibe, meg csak a szexbe se kellett beleegyeznuk. Lefogtak oket, aztan ket harom ferfi atment rajtuk. :)
2017. okt. 4. 09:02
 22/31 anonim ***** válasza:
45%

Nem nevezném hülyeségnek.

Az átlagmagasság is folyamatosan nő, mert előnyben részesülnek a magas férfiak.

Simán el tudom képzelni, hogy a farok méret is ezért nőtt itt meg.

Gondolj bele, azért 18 centi jobban beér, mint egy 6 centi.

2017. okt. 4. 09:15
 23/31 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy nem túl sok közünk van bármilyen állatfajhoz, de akkor ezt megtartom magamnak :)

Azt se tudjuk, hogyan kerültünk a Földre...

Na de a téma.

Ha férfi lennék, olyan aki csak a farka után megy, persze hogy csak a méret lenne a lényeg.

Másrészt felmertek szólalni azok a nők, akik felmerték vállalni a véleményüket.

Ám a legtöbb férfi kételkedik vagy nem akarja elhinni, hogy az átlag pont jó.

Persze vannak azok a nők akik igénylik a nagy méretet, ilyennel is mindenki találkozik, de attól szép az élet, hogy mások vagyunk. Az átlagnak éppen jó az átlag. Nem emiatt kéne önbizalomhiánynak lennie. Kicsi a mellem, és? A párom úgy szeret ahogy vagyok.

(Aludhatok a hasamon és nagyon közel tudom húzni, ölelni magamhoz, a dolgok jó oldalát kell nézni...)

Egyáltalán nem voltam boldogabb egy 20 centistől. A srácnak ugyanúgy nem volt önbizalma. Annyi a külömbség hogy több része látszik ki, ha csak a hegyét teszi be. Próbálta teljesen betenni mindenhova... És tényleg fájt mindenhol.

Pluszba megis untam, mert csak egy pózra volt képes...

A mostani páromé átlagos és éppenhogy befér. Megkérdezte mi a véleményem amikor levetkőzött és imádom. Nem ettől függ, hogy vele maradok-e. Hogy első látásra mekkora.

Ha egyszer a párodnak pont megfelel egy életre kimegy a fejedből a vonalzó.

Ha meg a férfi szereti a nagyot, mert azért szeretik a nők...hát szomorú. Olyan nőt kell keresni aki megbecsül és szeret és akármekkora a méreted, boldog veled.

2017. okt. 4. 11:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Itt nem az átlaggal (14-15cm / 4-4,5cm), hanem az alatti selejtekről van szó (12/3,5cm). Ne akarja itt bemesélni egyik nő sem, hogy az neki elég lenne. Az átlaggal nincs problémája a nők többségének 99%-nak biztos.. Itt a kicsivel van a gond!
2017. okt. 4. 11:32
 25/31 anonim ***** válasza:
62%

Én a múltkor a kisujjammal kielégítettem a barátnőm.

Mondtam is neki utána: nem kell félned attól, ha egyszer kisfarkú pasid lenne, hogy nem élvezel el.

És nincs nagy kezem!

2017. okt. 4. 13:59
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha az ősember nők csak a nagyfarkú ősmanuszokkal szexeltek akkor a gorillanők miért nem csak a nagyfarkú gorillacsávókkal dugnak?Baromság az is hogy azért nő az átlagmagasság mert a nők csak magas pasikkal dugnak.Elég sok dug az alacsony vén gazdag pasikkal is. :)
2017. okt. 4. 17:42
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert vélhetően már az ősember is okosabb volt, mint a mai gorillák és az ősasszonyok rájöttek, hogy ez nekik is lehet jó dolog. Állítólag még prostitúcióra utaló leleteket is találtak, meg kővibrátort. Plusz mióta felegyenesedve járunk felfedeztük, hogy szemből is lehet szexelni az is lehet, hogy szimplán látták mit tesznek beléjük és nem engedtek akármit. Szerintem amúgy simán csak termékenyebbnek tűntek az olyan férfiak, mint ahogy a női mell is azért nőtt meg, meg azért magasabb a nők testzsír százaléka mai napig az embernél, mert úgy termékenyebbnek tűntek, biztosabb volt, hogy ki tud hordani és táplálni egy utódot. Szerintem akkor is ezek miatt alakult így az emberi test és gondolkodás. Csak gondoljatok bele, manapság már nem sok félni valónk van a sötétben sem főleg a saját házunkban sokan mégis rettegnek tőle még felnőttként is. Ez is onnan maradt meg ösztön szinten, hogy az ősember sosem tudhatta mikor ugrik rá a sötétből egy kardfogú tigris vagy akármi...
2017. okt. 4. 23:59
 28/31 anonim ***** válasza:

Állítólag sok nőnek hátrahajló a méhe(van 3 fokozat)és azoknak fáj ha végigérik őket.De van amelyiknek állítólag jobban fér a méhszáj utáni ficakban.Sőt ritka de valamelyiknek még folytatódik a méhszáj alatt a hüvelye.

Ennek variációja,van amelyik nyújthatatlan(azzal férfiként is fáj) és van amelyik hosszabbodik.Illetve hosszabb az átlagnál nyugalmiban 100 ból vagy 20nő.

2017. okt. 5. 04:08
 29/31 anonim ***** válasza:
Kővibrátor.Kőelemmel működött??Kő csoki? :)
2017. okt. 5. 06:07
 30/31 anonim ***** válasza:
2017. okt. 5. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!