Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint miért jobb a nagy pénisz?
Nem nevezném hülyeségnek.
Az átlagmagasság is folyamatosan nő, mert előnyben részesülnek a magas férfiak.
Simán el tudom képzelni, hogy a farok méret is ezért nőtt itt meg.
Gondolj bele, azért 18 centi jobban beér, mint egy 6 centi.
Az én véleményem az, hogy nem túl sok közünk van bármilyen állatfajhoz, de akkor ezt megtartom magamnak :)
Azt se tudjuk, hogyan kerültünk a Földre...
Na de a téma.
Ha férfi lennék, olyan aki csak a farka után megy, persze hogy csak a méret lenne a lényeg.
Másrészt felmertek szólalni azok a nők, akik felmerték vállalni a véleményüket.
Ám a legtöbb férfi kételkedik vagy nem akarja elhinni, hogy az átlag pont jó.
Persze vannak azok a nők akik igénylik a nagy méretet, ilyennel is mindenki találkozik, de attól szép az élet, hogy mások vagyunk. Az átlagnak éppen jó az átlag. Nem emiatt kéne önbizalomhiánynak lennie. Kicsi a mellem, és? A párom úgy szeret ahogy vagyok.
(Aludhatok a hasamon és nagyon közel tudom húzni, ölelni magamhoz, a dolgok jó oldalát kell nézni...)
Egyáltalán nem voltam boldogabb egy 20 centistől. A srácnak ugyanúgy nem volt önbizalma. Annyi a külömbség hogy több része látszik ki, ha csak a hegyét teszi be. Próbálta teljesen betenni mindenhova... És tényleg fájt mindenhol.
Pluszba megis untam, mert csak egy pózra volt képes...
A mostani páromé átlagos és éppenhogy befér. Megkérdezte mi a véleményem amikor levetkőzött és imádom. Nem ettől függ, hogy vele maradok-e. Hogy első látásra mekkora.
Ha egyszer a párodnak pont megfelel egy életre kimegy a fejedből a vonalzó.
Ha meg a férfi szereti a nagyot, mert azért szeretik a nők...hát szomorú. Olyan nőt kell keresni aki megbecsül és szeret és akármekkora a méreted, boldog veled.
Én a múltkor a kisujjammal kielégítettem a barátnőm.
Mondtam is neki utána: nem kell félned attól, ha egyszer kisfarkú pasid lenne, hogy nem élvezel el.
És nincs nagy kezem!
Állítólag sok nőnek hátrahajló a méhe(van 3 fokozat)és azoknak fáj ha végigérik őket.De van amelyiknek állítólag jobban fér a méhszáj utáni ficakban.Sőt ritka de valamelyiknek még folytatódik a méhszáj alatt a hüvelye.
Ennek variációja,van amelyik nyújthatatlan(azzal férfiként is fáj) és van amelyik hosszabbodik.Illetve hosszabb az átlagnál nyugalmiban 100 ból vagy 20nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!