Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire érvényesül a szexben az az elv, hogy a nagyobb pénisz jobb?
Nem jobb a nagy!
Amúgy pedig, hogy az aktus milyen, attól függ ki a partner és ő milyen.
Ezeket meg kellene mártanulni.
Privit Nem kérek !
Erre a kérdésre a szokásos kliséken kívül mást nem nagyon lehet írni. Tény, hogy jobb, de csak akkor, ha figyelmes is vele az illető. Akarom mondani, hogy ha nagy és tövig nyomja, az nem biztos, hogy jó lesz nekem. Egyébként tény, hogy jobban kitölt, ezért jobb érzés is, de csak ha rendesen fel vagyok izgatva. Análhoz szintén jobb, hasonló óvatosság mellett. De egyébként egy kisebb méret is lehet nagyon jó. Az a lényeg, hogy kaptál valamekkorát az élettől, és csak kettőtökön áll (rajtad és a párodon), hogy mit hoztok ki belőle. Csak ehhez olyan pár kell, aki hajlandó rászánni az időt erre. És nem biztos, hogy megéri olyannal lenned, aki nem teszi.
18/L
Ezt viszont nagyon rosszul csinálod. Nem ezt és ezt kell hinni, hanem le kell ülni a pároddal és el kell neki mondani, hogy benned ilyen félelmek és gátlások vannak. Ha nem tud róla, hogy ezek nyomják a lelked, ő nem fog tudni segíteni neked.
18/L
Miket nézve?
13 vs 17 cm: A nagyobb a jobb.
15 vs 17 cm : Mindegy.
14 vs 19 cm: A nagyobb a jobb.
10 vs 15 cm: A nagyobb a jobb.
14 vs 16 cm: Mindegy.
17 vs 24 cm: A kisebb a jobb.
16 vs 18 cm: Mindegy.
Még szerintem a 15 vagy 18 cm is inkább mindegy kategóriában van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!