Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy egy éjszakás kaland?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy haza jöttök dugtok aztán utána haza is megy ?
vagy hogy működik ez ? vagy pl haza jöttök hogy kezdtek egyáltalán neki az egésznek ha pl buliból szeditek össze azt a bizonyos embert ? vagy együtt is alusztok aztán reggel mindenki megy a maga útjára ?
2017. okt. 2. 13:02
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hazavinni. A diszkó vécéjében is lehet kalandozni.
3/10 anonim válasza:
pont olyan amilyennek elképzeled, csak képzelj még oda jó sok alkoholt és egy csomó szerencsétlenkedést.
5/10 anonim válasza:
Ez függ attól is hogy ittam e és mennyit:D kicsit kipihenem a részegséget és utána megyek is
6/10 anonim válasza:
Sorrendben: pia, tánc, dugás, aztán ha érdekel megérded a nevét, aztán bőrgyógyászat, gyógyszertár, pia, tánc, dugás ........ stb, stb
8/10 anonim válasza:
Nekem egy házibuliban volt egyéjszakásom. Ittunk, bevontunk egy szobába, elintéztük, amit akartunk és aludtunk. Reggel ment mindenki a maga dolgára, el sem köszöntünk egymástól.
10/10 anonim válasza:
Hogy milyen..? Velem jó, és pont kellő mértékben intellektuális is. A másik kérdésekre: Ahogy szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!