Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen az egy éjszakás kaland?
Sose volt nekem, de érdekel milyen.
Fel tudtok teljesen oldódni? Nem érezitek utana rosszul magatokat? Élvezitek?
Nekem ez az egész furcsa, nekem a kapcsolat elején az első pár szex is olyan idegen. Nem tudja se ő se én mit szeret a másik
Mivel úgy hallottam h a nőknek érzelem kell a szexhez.
De érdekel az is h pasiknak milyen élmeny az ilyen.
milyen volt az első szexed, fel tudtál teljesen oldódni, nem éreztet utána rosszul magad, vagy netán élvezted?
szűzként-sem volt benne részed, de érdekelt, és netán megbántad?
azt hogy nem tudod mit szeretsz és fordítva, azt úgy fogd fel mint a kincs keresést, kutatni kell, hogy megtaláld, de amint meglesz az jó érzés lesz, mindenkinek. "az első pár szex is szex olyan idegen", sosem lesz olyan mint ha a szerelmeddel csinálnád, hísz egy idegen, de attól még lehet nagyon jó.
"Sose volt nekem, de érdekel milyen."
Átfordítom: dugnék már de akkora elvárásaim vannak hogy egy pasi sem üti meg a szintet úgyhogy ennyit erről.
Igen teljesen el tudok lazulni feloldódni.
Tudom élvezni.
Miért érezném magam rosszul? Azért mert volt egy jó estém
?
röviden, mihez hasonlít:
mint mikor felkelsz másnaposan és azt mondod "uram isten, mit tettem!"
Na kb így foglalja össze az egyéjszakást.
Nekem volt sok.
Van, amire szívesen emlékszem vissza, de a többsége nem jó emlék. Sokszor előjött egy olyan érzés az alkalmi szexek után, hogy undorral néztem a másikra, vagy leginkább rá se néztem, és azt kívántam, mielőbb ő balra, én jobbra, és többet ne beszéljünk.
(Ha a pasinál történt, volt olyan is, hogy hajnal 2kor a szakadó esőben felöltöztem és hazamentem a város másik végébe. Pedig marasztalt, majd felajánlotta, hogy hazavisz kocsival, de nem bírtam látni emiatt az érzés miatt.)
Én azt mondom amúgy, ha valamennyire megvan egy összhang, baráti a hangulat, és figyel rád (meg persze te is rá), akkor lehet jó.
Ha egyből lényeg, és kapkod/bénázik/sürget/csak magával törődik, akkor nyilván szar lesz az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!