Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tanácsolnátok az első egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok az első egy éjszakás kaland előtt (nem idegen), mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Ne ítéljetek rögtön, leírom előbb a sztorimat. :) 23 vagyok, 4 évig volt egy komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem, de nem illettünk össze szexuálisan, vagy nem tudom, de nem élveztem igazán sosem, teljesen kiveszett belőlem a szexualitás, se vele se mással nem vágytam még csók szintjén sem évekig. Pedig nem volt vele baj, odaadó volt és türelmes.

Most hogy 2 hónapja szakítottunk (nagyrészt emiatt is) hirtelen megint éreztem, hogy lenne rá igényem, több férfi közelében is éreztem valamit. A napokban kavartam egy sráccal egy buliban (ilyet sem csináltam soha), nagyon jól esett. Azóta beszélünk minden nap, tisztáztam vele hogy nem akarok komoly kapcsolatot.

Azt hiszem lehet jót tenne, ha kipróbálnám ezt, hajt a kíváncsiság is meg azt remélem visszatalálok a szexualitásomhoz, lenne egy jó szexuális élményem amire később könnyebb alapozni. Átmennék hozzá, filmeznénk és megtörténne. Ne hurrogjatok le, de saját tapasztalatot, pro és kontra érveket és tanácsokat is várok. :)

2017. júl. 12. 15:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hurroglak le,és szerintem ilyenkor nyitottabban is kérdezhetsz vagy mondhatod neki mit csináljon.
2017. júl. 12. 15:15
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen,

egyébként vannak közös ismerőseink, szóval meg lehet bízni benne szerintem. Ő már a buli után fel akart vinni magához, de akkor még úgy soknak éreztem egyszerre. Azóta nagyon türelmes, már túlságosan is, kicsit unom a sok dumát. :D

2017. júl. 12. 15:18
 3/19 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy nem lesz jó és megbánom.
2017. júl. 12. 15:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Attol tartok csalodni fogsz. Ha egy tobb eves kapcsolatban nem tudtad lekommunikalni a parodnak, hogy mit hogyan, es vegul inkabb csak kiveszett a szexualitas beloled, akkor egy felidegen faszival, aki azon kivul, hogy elvezzen egy jot, szarik a fejedre (ne legyenek illuzioid), nagyon kicsi az esely ra, hogy olyan elmenyt kapsz, ami a vart hatast hozza. En nem itelkezek, nekem is volt egyetlen egyejszakasom, de az alapjan baromi ritka, hogy ket ember, akik kozott semmilyen kapcsolat nincsen vagy mely kommunikacio, kielegito elmenyt kapjon egymastol.
2017. júl. 12. 15:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Arra vigyázz nehogy belészeress
2017. júl. 12. 15:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Veszíteni, nem veszítesz semmit. Ha nem lesz annyira jó, akkor sem. A jó szex függ tőled és a partnertől is, de amíg együtt ki nem próbáljátok, addig nem fogjátok tudni, hogy megy -e.

Azt meg tudatosítsd magadban, hogy a szex egy jó dolog: ha éppen az adott alkalom nem is úgy sikerül, attól még mindig lehet tovább próbálkozni, megkeresni azt az embert, akivel működik ... De egyébként volt nekem már spontán egymásnak esős egyéjszakásból is életre szóló élményem ...

2017. júl. 12. 15:35
 7/19 Loketion ***** válasza:
mindenkinek vannak ilyen időszakai . A lényeg, hogy ne felelőtlenül tedd és válogasd meg a partnereid.
2017. júl. 12. 16:16
 8/19 A kérdező kommentje:

#4 Igen lehet naiv vagyok, ezért is tettem fel a kérdést. Ha kérdezhetem, neked hogy történt, mi volt rossz benne?

Attól egyébként nem félek, hogy beleszeretek, csak testileg vonz, szellemileg, a személyisége nem igazán.

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

2017. júl. 12. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túl bonyolítani. Ha menet közben valami mégsem tetszik rajta, akkor mondd neki hogy rendes lányként rögtön nem dugsz, csak csapd ki neki kézzel és hagyd hogy kinyaljon.
2017. júl. 12. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Lehet jó élmény lesz,lehet nem...nem lehet tudni előre...

De azt tudom hogy aranyos hölgy vagy:)

2017. júl. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!