Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok az első egy éjszakás kaland előtt (nem idegen), mire figyeljek?
Ne ítéljetek rögtön, leírom előbb a sztorimat. :) 23 vagyok, 4 évig volt egy komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem, de nem illettünk össze szexuálisan, vagy nem tudom, de nem élveztem igazán sosem, teljesen kiveszett belőlem a szexualitás, se vele se mással nem vágytam még csók szintjén sem évekig. Pedig nem volt vele baj, odaadó volt és türelmes.
Most hogy 2 hónapja szakítottunk (nagyrészt emiatt is) hirtelen megint éreztem, hogy lenne rá igényem, több férfi közelében is éreztem valamit. A napokban kavartam egy sráccal egy buliban (ilyet sem csináltam soha), nagyon jól esett. Azóta beszélünk minden nap, tisztáztam vele hogy nem akarok komoly kapcsolatot.
Azt hiszem lehet jót tenne, ha kipróbálnám ezt, hajt a kíváncsiság is meg azt remélem visszatalálok a szexualitásomhoz, lenne egy jó szexuális élményem amire később könnyebb alapozni. Átmennék hozzá, filmeznénk és megtörténne. Ne hurrogjatok le, de saját tapasztalatot, pro és kontra érveket és tanácsokat is várok. :)
Nos? Megtörtént?
Úgy lenne hasznos ez a thread, ha a végét is ismernénk a történetnek :)
Hehe :D
Igen, megtörtént vele, rendben volt minden, de nem volt nagy durranás, azért nem bántam meg. Sokáig úgy volt, hogy lesz ismétlése a dolognak de végül nem lett. Viszont azóta volt még egy egyéjszakás kalandom, az viszonylag friss, nem mondanám, hogy rossz volt a szex, de azt hiszem inkább az esett jól, hogy még utána is magához húzott és valamilyen szinten összebújva aludtunk. Sokat nem, de azért kicsit tanultam magamról ezekből.
Attól függetlenül nem ajánlom senkinek, mert ez tényleg veszélyes játék, nekem óriási szerencsém volt, hogy mindkét srác nagyon figyelmes és rendes volt. (oké, az elsővel már rég beszéltem, de a másikkal ez csak pár óra leforgása alatt törént)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!