Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki Tinderen találta meg a párját, netalán az "igazit"?
Figyelt kérdés
Hosszútávú kapcsolatra gondolok2017. okt. 1. 14:32
2/9 anonim válasza:
Van igen. En is így jártam és szerintem semmivel nem rosszabb terep erre, mint bármelyik másik. Szexpartner keresőnek indult, de ma már a legtöbb ember nem erre használja.
Ha részletes történet érdekel írj és megosztom.
3/9 anonim válasza:
igen, én ott ismertem meg és már közel fél éve tart
4/9 anonim válasza:
Na ez èrdekel fennt vagyok hetek óta de semmi
Nektek sok idő utàn sikerült?
5/9 anonim válasza:
Én ott ismertem meg a jelenlegi barátnőmet kb. 4 hónapja. Sokan tényleg csak szexpartner keresőnek használják én is belefutottam pár ilyen lányba, meg néhánnyal töbször randiztam aztán nem lett semmi, de összeségében azt mondanám hogy jó app csak kitartónak kell lenni.
7/9 anonim válasza:
Igen! 4.5 éve találkoztunk. Akkor én 45, a Hölgy 44.
Életem legnagyobb szerelme!
Sajnos most lesz(van) vége, mert nekem van egy 13 éves fiam, akit én nevelek. Közös gyerek sajnos nem sikerült.
49/F
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok, azóta is együtt. Összeköltöztünk, megkérte a kezem.
9/9 anonim válasza:
Én csak rib.ancokat találtam tinderen, de legalább szerették a durva szexet
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!