Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igy nyaltok ti! Mik azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Igy nyaltok ti! Mik azok a hibak ami miatt valaki benan nyal?

Figyelt kérdés
Tobbszor lattam itt panaszkodni, holgyeket, hogy a pasik nem tudnak nyalni. Mi az amit elrontanak? S mi az ami miatt valakit Isteniteni lehet az oralis kepessegei miatt?
2017. okt. 1. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl durván nyal, nem foglalkozik a csiklóval, csak a hüvelybemenetet nyalogatja
2017. okt. 1. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A párok közti komunikáció szerintem a gond,senki nem születik ilyen adottsággal,vagy csak kevés. Szerintem bárki képes arra,hogy kielégítsen valakit orálisan, ha kellő visszajelzést kap a másik féltől,hogy mikor mit s azt hogya csinálja.
2017. okt. 1. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

30mp valt ritmust ingerlest

Mikor elkezded elvezni abbahagyja

Tul erosen vagy tul gyengen csinalja

Nem a csiklot ingerni

Megszivja tul erosen

A kezevel szetfesziti a nagyajkakat ami fajhat

Egybol tamad, nem pedig lassan ovatosan kezd

(mondjuk van mikor nem baj)

De alapban ha meg nem vagy elegge felizgulva akkor kellemetlen

Folyamatosan abba hagyja h jo volt e mar ???

2017. okt. 1. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1. es 3.: Respect!!! Csak sajnalom hogy ilyen luzerekkel futottatok ossze. Keves no tudja megfogalmazni hogy mi a nem jo. De ti megtettetek.
2017. okt. 1. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:

3. Vagyok a leiras nem sajat elmenyeken alapul ...

Altalanos hibakat soroltam fel ami meggatoljak h a no elvezze az oralis szexet

2017. okt. 1. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ehhez is két ember kell! Sokszor a nővel van gond, mégis a pasikra mutogatnak. Szánalom!

Amúgy meg a nyalás az előjáték, ujjazva és utána szex, nem pedig magában bénázva...

2017. okt. 1. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy pár ilyen baki, de ha rászólok a pasira,hogy inkább máskèpp csinálja, akkor problem solved! :)
2017. okt. 1. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Magában a nyalásnál nekem az nem tetszik ha túlságosan közvetlenül a csikló makkját nyalogatja. Elkezdek remegni, élvezem is, csak fáj is. Sokkal élvezetesebb és jobb orgazmushoz vezet, ha az egész csilót nyalogatja nem csak a makk részét, ráadásul az nem is fáj.
2017. okt. 1. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A hiba sok esetben onnan indul, hogy az illető nem szereti csinálni.Ennek ellenére mégis ráveszi magát.Az egész alatt érezhető, hogy nem szívesen teszi.Ez a szopásnál is ugyanigy van.

Találkoztam már olyannal is, aki az exét vette alapul az egészhez.Abban a tévhitben volt, hogy az a technika nekem is tökéletes lesz, holott nem.Hiába mondtam neki, hiába próbáltam irányítani, az Istennek sem volt hajlandó úgy csinálni, hogy az nekem kicsit is jó legyen.Én a lágyabb, lassabb nyalást kedvelem, ő meg mint a gép, gyorsan, kapkodva.Persze, hogy nem élveztem.

2017. okt. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!