Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy nyaltok ti! Mik azok a hibak ami miatt valaki benan nyal?
30mp valt ritmust ingerlest
Mikor elkezded elvezni abbahagyja
Tul erosen vagy tul gyengen csinalja
Nem a csiklot ingerni
Megszivja tul erosen
A kezevel szetfesziti a nagyajkakat ami fajhat
Egybol tamad, nem pedig lassan ovatosan kezd
(mondjuk van mikor nem baj)
De alapban ha meg nem vagy elegge felizgulva akkor kellemetlen
Folyamatosan abba hagyja h jo volt e mar ???
3. Vagyok a leiras nem sajat elmenyeken alapul ...
Altalanos hibakat soroltam fel ami meggatoljak h a no elvezze az oralis szexet
Ehhez is két ember kell! Sokszor a nővel van gond, mégis a pasikra mutogatnak. Szánalom!
Amúgy meg a nyalás az előjáték, ujjazva és utána szex, nem pedig magában bénázva...
A hiba sok esetben onnan indul, hogy az illető nem szereti csinálni.Ennek ellenére mégis ráveszi magát.Az egész alatt érezhető, hogy nem szívesen teszi.Ez a szopásnál is ugyanigy van.
Találkoztam már olyannal is, aki az exét vette alapul az egészhez.Abban a tévhitben volt, hogy az a technika nekem is tökéletes lesz, holott nem.Hiába mondtam neki, hiába próbáltam irányítani, az Istennek sem volt hajlandó úgy csinálni, hogy az nekem kicsit is jó legyen.Én a lágyabb, lassabb nyalást kedvelem, ő meg mint a gép, gyorsan, kapkodva.Persze, hogy nem élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!