Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Miért nyaltok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nyaltok olyan tehetségtelenül?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 21:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tanítottál minket.
2017. júl. 3. 21:49
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
hogyan kell szerinted tehetségesen csinálni? :)
2017. júl. 3. 21:50
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arról van szó, hogy valójában mindegyik jól tudna nyalni, ha akarna, csak a többség önző. Az erőltetett akármi meg nem lehet jó, ami csak arról szól, hogy "Na jó, nyaljuk akkor, ha ennyire szeretné, de legyen minél előbb vége".
2017. júl. 3. 21:50
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Lefogadok,te se tudsz profin oboázni :D
2017. júl. 3. 21:51
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyalok jól, de legalább a farkam kicsi.
2017. júl. 3. 21:51
 6/33 anonim ***** válasza:
Én nem nyalok tehetségtelenül, de ismerek olyan csajt aki bénán szo"ik
2017. júl. 3. 21:52
 7/33 anonim ***** válasza:
67%
Nagy vagy kérdező! :D
2017. júl. 3. 21:55
 8/33 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk mert manapság a lányok kicsit átestek a ló másik oldalára..örülünk ha nyalhatunk, tisztelet a kivételnek de manapság a lányok 90%-a nem hogy szopni nem szopik, de még azért is könypröni kell, hogy nyalhassa az ember, és pont az ellentétét érik el vele a nők, mint amit akarnak. Nem fogja a pasi jobban kívánni ettől a feminista "nálam van a pina én irányítok" hozzáállástól, hanem elmegy tőle a kedve. Szerencsére párommal ilyen gond nincsen, ő értékeli, hogy a nap 24 órájában csinálnám és nem sürgetem, hanem az orgazmus minősége a fontos..nem is telik el szex 3-4 orgazmus nélkül. :) De előtte szenvedtem én is..hatalmas gond van a mai lányok nagy részénél fejben. 21/F
2017. júl. 3. 21:56
 9/33 anonim ***** válasza:
Akit szeret az ember, azzal nyilván úgy csinálja, hogy neki is jó legyen. Holmi nyiminyomiknak való alkalmi kapcsolatban ez sem fog jól működni.
2017. júl. 3. 21:56
 10/33 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan azért, mert te meg tehetségtelenül sz.opsz.
2017. júl. 3. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!