Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nyaltok olyan tehetségtelenül?
még sosem hencegtem azzal, hogy jól nyalok, egyszerűen csinálom gyengéden, és figyelek, hogy mit reagál a lány, még sosem rúgott le egyik sem magáról, és még sosem maradt el az orgazmusuk, szóval nem értem mi ebben olyan tehetség kérdése. Ha valaki nem úgy esik neki, mintha valami lecsós kondér lenne, akkor nem lehet rosszul csinálni, empátia, odafigyelés, és gyngédség, és jó lesz a lánynak.
Most lehet furán hangzik, de ha úgy csinálod mintha a lány helyébe képzelnéd magad akkor azt hisezm rá lehet jönni, hogy mit is kell és hogy csinálni, de ez az empátia... és szexuális intelligencia.
Én nem szeretem ha nyalnak. Az előző partneremnél azt hittem az a "probléma" hogy neü vagyok szerelmes, de ezt a felvetést elvetettem amikor a mostani párommal erre került a sor. Nem az, hogy nem csinálja jól, mert élvezem csak nem tudok elmenni tőle...
De a kezében viszont van tehetség:P
"...egy csomó fiú előadja anélkül hogy kérném, hogy ő micsoda ász ezen a téren, de ha rákerül a sor sehol semmi."
Ezt a csomó fiút bemondás alapján mind kipróbálod? Mert akkor én is bejelentkezem.:D
Vagy a csomó fiú=2?
23as válaszolót igazolom!
Bár lány vagyok, akkor is érzi az ember a partnerén hogyan, miként csinálja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!