Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncit azért nyaltok mert Nektek is jól esik, vagy azért hogy örömöt szerezzetek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 14:53
1/9 anonim válasza:
Mind a kettő miatt. Jó érzés látni, hallani, hogy a párom mennyire élvezi, amikor nyalakodok, de a punci nagyon finom tud lenni és szeretek odalent tevékenykedni, nagyon izgat a dolog. 26/f
2/9 anonim válasza:
Mindkettő, de utóbbi fontosabb. Kevés jobb érzés van, mint amikor remeg az egész teste a nyalástól. :)
4/9 VirágésBence válasza:
Nekem azért esik jól, mert örömet szerzek vele.
5/9 anonim válasza:
Alapból szeretem csinálni. Hozzá meg ha a lány élvezi az egy plussz öröm
7/9 anonim válasza:
izgató, látványos, örömszerzés, és hogy engem is biztosan cumizgasson a csaj
8/9 anonim válasza:
imádom csinálni elsődlegesen.... persze nem mellékes látni, hogy mekkora örömöket okozok... hát legyen mondjuk 50-50%
9/9 anonim válasza:
én nem utálok, elmegy, de amikor látom, hogy memnyire élvezi, akkor nem is érzem, hogy nekem ez rossz lenne, csak arra tudok koncentrálni, hogy neki mennyire jó. de közölte velem, hogy ha nekem ez kellemetlen akkor nehogy csináljam, majd ő lecumizik, de mindenképpen csinálni akartam, mert nekem az a fontos, hogy neki jó legyen és innentől kezdve imádok nyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!