Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azért nyaltok popsit, hogy a passzívnak jó legyen vagy hogy előkészítsétek a lyukat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 10:44
1/10 anonim válasza:
Is-is. Aktus előtt jellemzően csinálom, de időnként "csak úgy" is.
2/10 anonim válasza:
A passzívnak is jó, nekem is jó :P Főleg amikor a passzív tudja élvezni a dolgot :P ellazul közben... majd jöhet a folytatás :D
25f
5/10 anonim válasza:
A passzivnak az nagyon jó az biztos :) gondolom ezért csinálják, bár az aktivok is élvezik ahogy csinálják én úgy látom
6/10 anonim válasza:
Én ugyan ki nem nyalom a passzívot. Undorító!
Rákenek neki jó sok síkosítót, aztán lassacskán egyből berakom neki.
7/10 anonim válasza:
En szeretek popsit nyalni, felizgulok egy szep popsi latvanyatol, tetszik mikor a parom elvezi. Nekem is jol esii, ha kinyal. :)
8/10 anonim válasza:
Egyik sem, igazából én magam vágyok rá, én kérem tőle, mielőtt lefekszünk, alaposan mosakodjon meg. Eszméletlen jó! A partneremnek is jól esik és ez a legfontosabb. :) 27F
9/10 anonim válasza:
azért nyalom mert azt parancsolják... :/
10/10 anonim válasza:
Én nem kérek ilyet a partneremtől, de ha csinálja magától akkor nagyon jó.
Szoktunk franciázni, imádom ha csinálja.
Semmi undorító nincs benne, minden teljesen higiénikus, nyugi...
Egyébként is a partnerem szokta a fenekem csókolgatni szépen néznénk ki ha nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!