Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben mik lehetnek a tipikus női hibák?
fekszik, mint egy fadarab
lovagló pózban eltöri a varázspálcát :D
fogazás
nyávogós hangnem!
rossz ritmus, amikor a partner mozog és a nő megpróbál mozogni, de más ritmusban
24F
Büdös száj
Rossz illatú punci vagy egyéb testszag
Nem kezdeményez, csak hagyja magát
Bénázik, ügyetlen
Nem szopik, vagy igen de nincs benne köszönet
Nem engedi hogy nyalják
Csak egy pózban hajlandó csinálni
Azt hiszi erotikus ha közben csúnyán beszél
Nem élvez el és nem is segít a férfinak ebben
első jókat írt.
Nekem nem rég volt egy ilyesmi, a csaj alapból szép, csábos volt, sőt nagyon csábos, olyan akinek nagy volt a szája, aki szinte a szemével széttépett és úgy állította be magát mint egy szexistennő, hogy ő mennyire tud és szeret szexelni, bárhol bármennyit stb.
Mivel csak futó kaland volt úgy voltam, hogy engedem magam széttépni az ágyban, hátha valami újat tud mondani.
Amire oda került a sor, ténylegesen egy fadarabbá változott. Semmi spontaneitás, semmi élvezet, semmi kezdeményezés, ez a nagyképű vadmacska ott volt előttem pucéron és azt várta, hogy mindent én csináljak, kifeküdt és hagyta magát megdugatni. Az igaz, hogy el tudott sülni többször is, nem kellett kétszer mondanom, hogy használja a száját, de semmi tűz nem volt benne. Egy szexrobottal is jobban élveztem volna. Ha nem lett volna az az 1-2 orgazmusa azt mondanám egy rongybaba feküdt alattam.
Azon felül nem tudom miért volt annyira büszke a "tapasztalatára", de az orál nála fogazás volt végig és közben úgy ráncigálta a farkam mintha WC pumpa lett volna.
Nem hittem volna, hogy egy szép csaj fekszik az ágyamban és én fél óra után felállok és otthagyom, de itt az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!