Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben mik lehetnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben mik lehetnek a tipikus női hibák?

Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

fekszik, mint egy fadarab

lovagló pózban eltöri a varázspálcát :D

fogazás

nyávogós hangnem!

rossz ritmus, amikor a partner mozog és a nő megpróbál mozogni, de más ritmusban

24F

2017. márc. 1. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Korosztálytól függetlenül elkövetünk hibákat még itt is ;) :P
2017. márc. 1. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
1-es jól leírta...plusz, ha egy csaj nem kellően ápolt...nem csak lent, hanem pl. szájra is gondolni kell...
2017. márc. 1. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Büdös száj

Rossz illatú punci vagy egyéb testszag

Nem kezdeményez, csak hagyja magát

Bénázik, ügyetlen

Nem szopik, vagy igen de nincs benne köszönet

Nem engedi hogy nyalják

Csak egy pózban hajlandó csinálni

Azt hiszi erotikus ha közben csúnyán beszél

Nem élvez el és nem is segít a férfinak ebben

2017. márc. 1. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
nagy hiba ha nincs ott
2017. márc. 1. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

első jókat írt.

Nekem nem rég volt egy ilyesmi, a csaj alapból szép, csábos volt, sőt nagyon csábos, olyan akinek nagy volt a szája, aki szinte a szemével széttépett és úgy állította be magát mint egy szexistennő, hogy ő mennyire tud és szeret szexelni, bárhol bármennyit stb.

Mivel csak futó kaland volt úgy voltam, hogy engedem magam széttépni az ágyban, hátha valami újat tud mondani.

Amire oda került a sor, ténylegesen egy fadarabbá változott. Semmi spontaneitás, semmi élvezet, semmi kezdeményezés, ez a nagyképű vadmacska ott volt előttem pucéron és azt várta, hogy mindent én csináljak, kifeküdt és hagyta magát megdugatni. Az igaz, hogy el tudott sülni többször is, nem kellett kétszer mondanom, hogy használja a száját, de semmi tűz nem volt benne. Egy szexrobottal is jobban élveztem volna. Ha nem lett volna az az 1-2 orgazmusa azt mondanám egy rongybaba feküdt alattam.

Azon felül nem tudom miért volt annyira büszke a "tapasztalatára", de az orál nála fogazás volt végig és közben úgy ráncigálta a farkam mintha WC pumpa lett volna.

Nem hittem volna, hogy egy szép csaj fekszik az ágyamban és én fél óra után felállok és otthagyom, de itt az volt.

2017. márc. 1. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Szeretem, ha a lányok fogaznak. Az a legjobb, amikor harapdálják a férfiak farkát, abból meg kicsordul a vér.
2017. márc. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!