Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a méret dolog?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt, hogy "5 centi vastag". Egy ilyen válaszolótól kértem képet, és ahogy sejtettem, az ő "5 centi vastag" farka, olyan vastag, mint ez enyém lankadtan. Sehogy sem értem, hogy jönnek ki ekkora számok eredménynek. Miért nem úgy mérik az emberek a farkukat, ahogy orvosilag kell? (Körbetekerve rajta egy centiméterszalagot, és a kerületet lemérni). Akkor ha ilyen van, hogy valaki itt megkérdi a farkam méretét, nekem mennyit kellene eszerint beírnom? 10 centit? 19/10?2017. szept. 30. 19:24
21/22 youngboy26 válasza:
Kérdező hallod, jó gyerek nem semmi vagy! Hiába valóságért hajszolod magad, fogd fel "nem a méret a lényeg" nagyfarkú...
Ahány lány/fiú, annyi választás hogy mit enged be közösüléskor, és melyiket nem!
némi szervek közt is simpátia itt is!
22/22 anonim válasza:
Meres nelkul is tudja egy srac,higy vadtag e a frka,,,ha pl nem tudja korbefogni a tkezevel,,,vagy csak egyszeruen latja,,,,a hosszusag meg:;az is lathato,tapasztalhato,ernyedten,plvetkozesnel,ha ranez a frkara,megallapitja,higy,,hu de pici,,vagy ellenkezoleg.Mereven pedig,,,nem histem higy egy fiu nem tudja eldonteni,,hogy nagy e.pl.ha pont belefer a tenyerebe,,akkor valoszinu kissebb,mint akinek tul er a tenyeren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!