Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy is van ez a méret dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a méret dolog?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt, hogy "5 centi vastag". Egy ilyen válaszolótól kértem képet, és ahogy sejtettem, az ő "5 centi vastag" farka, olyan vastag, mint ez enyém lankadtan. Sehogy sem értem, hogy jönnek ki ekkora számok eredménynek. Miért nem úgy mérik az emberek a farkukat, ahogy orvosilag kell? (Körbetekerve rajta egy centiméterszalagot, és a kerületet lemérni). Akkor ha ilyen van, hogy valaki itt megkérdi a farkam méretét, nekem mennyit kellene eszerint beírnom? 10 centit? 19/10?

2017. szept. 30. 19:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
igazad van! dehát itt szeretnek egy kicsit rádobni! :)
2017. szept. 30. 19:29
 2/22 anonim ***** válasza:
Annyit kellene beírnod, amekkorát mérsz - ha őszintén akarsz válaszolni. 😁 Tegyünk egy próbát! 😉 Kedves Kérdező, neked milyen hosszú és hány cm a farkad kerülete lankadtan és mereven? 😋 (Aztán majd én is kérek róla egy-két fotót, hogy nagyjából beigazolódjon a válaszod.) 😊😊
2017. szept. 30. 19:42
 3/22 A kérdező kommentje:
2-es! Épp ez a kérdésem lényege. Nem tudom, hogy a vonalzós módszerrel mekkora, mert nekem tök logikátlan az egész, nem így mérem. De ha tippelnem kellene akkor olyan 5.6 cm-re mondanám. És akkor hogy van az, hogy aki meg 5 centisre mondja a magáét, annak képen fele akkora mint az enyém. Leírva van köztünk 0.5 cm különbség, képen meg fele akkora. A nők is állandóan írják, hogy egy 5 centis már elég jónak mondható. Az enyémet (ami tényleg 5 centis), meg nem egy nő utasította már vissza, mondván, hogy túl nagy, és nem hajlandóak magukba tenni. Akkor megint megkérdem, hogy is van ez? Azt írják a nők hogy 5 centi már jó, a való életben meg nem hajlandóak beleülni, meg nem fér a szájukba mert túl nagy.
2017. szept. 30. 19:50
 4/22 anonim ***** válasza:
Kép csalóka. Van amikor kicsinek néz ki nekem képen pedig nem. Fordítva miért nem lehet ez
2017. szept. 30. 19:58
 5/22 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, értem a kétkedést részedről, de most már te se hagyj bennem kétségeket, és mutasd meg egy-két (akár privátban küldött) képen a sajátodat, a valódi 5 centis vastagsággal! 😋😋
2017. szept. 30. 20:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Az enyem nem tudom mennyi, de a normal ovszer rohadtul szorit. Foleg a kozepen, ott a legvastagabb
2017. szept. 30. 20:55
 7/22 anonim ***** válasza:
42%
2017. szept. 30. 21:03
 8/22 anonim ***** válasza:

#6-os! Ezt a feltöltött képet te mellékelted a *középen nagyon vastag" farkadról?

Bárkié, valóban méretes és vaskos példány. Gratula! 😁

2017. szept. 30. 21:32
 9/22 A kérdező kommentje:
8-as! Ez vaskos?! WTF? Nekem lankadtan ekkora! Gondolom szerinte is 5 cm!
2017. szept. 30. 21:33
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogyan ír valaki ilyet, hogy 5 centi vastag.

Nekem 16 centi hosszú és 12 centi a kerülete. Pedig nem nagy. Mégis hogyan méri az, aki 5 centit ír? És em egy ember, sokan írnak 4-7-5 centiket. Én mérek valamit rosszul? Vagy az átmérőjére értik ezalatt? 5 centi a kerületre nekem irreálisnak tűnik. Hogy? Én akárhogy mérem, nekem 12 centi.

Mi a pontos mérési technika?

2017. szept. 30. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!