Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez a méret dolog?
10-es! Én is erről pofázok. Végre valaki felfogta.
És igen, te méred jól, mert kerületet kell mérni. Itt van, hogy hogyan:
De a nagy többség csak alátesz egy vonalzót azaz átmérőt mér (Teljesen rossz módszer). Így jönnek ki az olyan számok, hogy "5 centi vastag", és a nők fejében is ez terjed el, hogy el 5 centis már jónak mondható. Amikor meg kirakom nekik a tényleg 5 centist, megy a nyafogás. A 12 cm teljesen normális amúgy, az az orvosi átlag.
2-es válaszoló!
Lankadtan: 11 cm hosszú, 12 cm kerületű.
Állva: 18 cm hosszú, 16 cm kerületű.
Kedves Kérdező!
#2-es vagyok, köszönöm a pontos adatokat. 😀 Ahogy a hozzászólásomban jeleztem, most jön az, hogy képen is szeretném látni ezt a cerkát. Alátámasztod / megerősíted egy (vagy több) fotóval az adataidat privátban? Komolyan kíváncsivá tették a számok. 😊
Itt az enyém. 17.5 cm-es kerület. 5.5 centi átmérő. Erre mondják a nők azt, hogy "egy 5 centis már jónak mondható" Lányok, tényleg ilyenre gondoltok amikor 5 centit mondtok?
És itt van az, aki miatt a kérdést kiírtam.:
Ő erre azt írta, 19 cm hosszú, és szintén 5.5 cm vastag.
hasonlítsátok már össze a kettőt, mekkora a különbség a tényleg 5.5 centis, és a kamu 5.5 centis között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!