Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy is van ez a méret dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a méret dolog?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt, hogy "5 centi vastag". Egy ilyen válaszolótól kértem képet, és ahogy sejtettem, az ő "5 centi vastag" farka, olyan vastag, mint ez enyém lankadtan. Sehogy sem értem, hogy jönnek ki ekkora számok eredménynek. Miért nem úgy mérik az emberek a farkukat, ahogy orvosilag kell? (Körbetekerve rajta egy centiméterszalagot, és a kerületet lemérni). Akkor ha ilyen van, hogy valaki itt megkérdi a farkam méretét, nekem mennyit kellene eszerint beírnom? 10 centit? 19/10?

2017. szept. 30. 19:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10-es! Én is erről pofázok. Végre valaki felfogta.

És igen, te méred jól, mert kerületet kell mérni. Itt van, hogy hogyan:

[link]

De a nagy többség csak alátesz egy vonalzót azaz átmérőt mér (Teljesen rossz módszer). Így jönnek ki az olyan számok, hogy "5 centi vastag", és a nők fejében is ez terjed el, hogy el 5 centis már jónak mondható. Amikor meg kirakom nekik a tényleg 5 centist, megy a nyafogás. A 12 cm teljesen normális amúgy, az az orvosi átlag.

2017. szept. 30. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló!

Lankadtan: 11 cm hosszú, 12 cm kerületű.

Állva: 18 cm hosszú, 16 cm kerületű.

2017. szept. 30. 22:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

#2-es vagyok, köszönöm a pontos adatokat. 😀 Ahogy a hozzászólásomban jeleztem, most jön az, hogy képen is szeretném látni ezt a cerkát. Alátámasztod / megerősíted egy (vagy több) fotóval az adataidat privátban? Komolyan kíváncsivá tették a számok. 😊

2017. szept. 30. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
*kíváncsivá tettek
2017. szept. 30. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Erre en is kivancsi vagyok. 6-os valaszolo.
2017. okt. 1. 00:21
 16/22 anonim ***** válasza:
kerületet mérve és visszaszámolni nem feltéten a valós. Nekem pl szélesebb, mint magasabb (mondjuk úgy, mintha ovális lenne. kerületből visszaszámolva lehet 4,5 lesz, de abból a valós szelesség 5 centi, ha másik irányban mérem csak 4.
2017. okt. 1. 11:54
 17/22 A kérdező kommentje:
16-os! De magyarázd már el, miért kell visszaszámolgatni átmérőbe? Leméred a kerületet, és kapsz egy milliméterre pontos eredményt, amit bármikor össze lehet hasonlítani. Ennyi. Nem kell visszaszámolni semmit. Ha az átlagméretről keresel adatokat, ott is mint a kerület van megadva (pl wikipédián).
2017. okt. 1. 12:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert a kerület az csak egy dolog, abból nem igazán lehet elképzelni, hogy ránézésre mit is kellene látni, várni
2017. okt. 1. 12:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért nem? Mérj le 16 centit egy szalagon, és csinálj belőle egy kört. Máris látod milyen vastag.
2017. okt. 1. 12:28
 20/22 A kérdező kommentje:

[link]

Itt az enyém. 17.5 cm-es kerület. 5.5 centi átmérő. Erre mondják a nők azt, hogy "egy 5 centis már jónak mondható" Lányok, tényleg ilyenre gondoltok amikor 5 centit mondtok?

És itt van az, aki miatt a kérdést kiírtam.:

[link]

Ő erre azt írta, 19 cm hosszú, és szintén 5.5 cm vastag.

hasonlítsátok már össze a kettőt, mekkora a különbség a tényleg 5.5 centis, és a kamu 5.5 centis között.

2017. okt. 2. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!