Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol talált szeretőt magának?
Tinderen.
Külsőre nem vagyok a férfiak top 5%-ában lévő alfa macsó hím férfi, de azért a 25%-ban szerintem benne vagyok, átlagosan jó kinézettel, ami azért nem rossz.
Olyan hülye nevet adtak neki. Szerető... A dugógép, vagy kielégítő partner megfelelőbb lenne.
Szerintem aki szexelni akar, az talál akárhol szeretőt. Bár nem értem miért nem lehet elválni ilyenkor... Sokkal lelkiismeretesebb lenne.
4 és mindenki más:
Biztos én vagyok maradi, de ÉN A KÉRDÉSBŐL NEM MEGCSALÓS SZERETŐRE GONDOLTAM, hogy a kérdező arra kérdezett rá. Hanem egyszerűen csak arra, hogy valaki összejár szexelni valakivel, miközben egyik félnek sincs kapcsolata, viszont ők sem jönnek össze egymással.
Nekem a szeretőm az, akivel heti párszor találkozunk csak szexre, mert nincs kedvünk párkapcsolattal szarakodni, de van igényünk a szex mellett fizikai intimitásra, csókra, bújásra, ölelésre, simogatásra is.
Szóval bocs, ha én értettem félre, de nekem ez a szerető, amit itt leírtam pár sorral fentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!