Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó a nők/lányok számára az, hogyha egy férfinak
felesége van, és mellette titkos szeretőt akar magának?
Most mindegyik azt fogja mondani, hogy nem, egyik sem vallaná be, hogy igen.
De ha megfigyeled, nem egy olyan nő van, akit abszolút nem érdekel, ha a fickónak van csaja, ugyanúgy flörtölget vele.
2015. nov. 19. 20:02
Szerintem visszataszító. Belőlem egy ilyen pasi inkább undort váltana ki, mint vonzalmat, még akkor is, ha szingli lennék. Rendezze a helyzetét, ha nem boldog a házasságában váljon el, és úgy keressen magának mást, tisztességesen, ne alázza meg a feleségét.
2015. nov. 19. 20:17
Nem vonzó. Maximum nem érdekelne, ha nagyon bejönne valaki. De önmagában nem lesz valaki attól vonzóbb, hogy kapcsolata van.
2015. nov. 19. 20:19
Nem lennék szerető. Ha olyan férfival alakul mégis, akinek aktuálisan van barátnője (nem tudom irányítani, kibe szeretek bele), akkor ha engem akar, szakítson a másikkal. Házas ember meg eleve tabu.
2015. nov. 19. 21:20
Azok az emberek tűnnek vonzóbbnak, akiknek olyan a kapcsolatuk, amiben tényleg szerelem van. Ilyenkor egy ember kivirul, szinte ragyog, és ezt a kívülállók is észreveszik. Viszont egy szerelmes ember nem fog kifelé kacsintgatni a kapcsolatából. :)
Aki szeretőt tart a házastársa mellett, azt simán gyáva embernek és gerinctelennek tartom (nem mer kilépni a kapcsolatából, nem meri elmondani a párjának, hogy már nem szereti), ezenkívül hazugnak is. Engem egy ilyen negatív hozzáállású ember nem tud vonzani.
2015. nov. 19. 22:08
6/12 anonim válasza:
Nem mindig... Valakinek gyereke van,és kicsi még, lehet nem akarja kitenni a veszekedéseknek,épp ezért is titkolhatja. Én nem voltam még így,de esküszöm kipróbálnám,hogy milyen szeretőnek lenni, szerintem jó
2015. nov. 20. 05:02
Egyáltalán nem vonzó, sajnos mégis ebben a szerepben landoltam. :-(
De elcserélném egy normális kapcsolatért, csak őt szeretem.
2015. nov. 20. 13:40
Szerintem nem magától a ténytől válik vonzóvá, hanem mert felszabadultabban tud ezáltal viselkedni, mivel nincs tétje, ha nem jön neki össze a nővel, az se baj, ott van úgyis az asszony. Ez a felszabadultság és magabiztosság az, ami vonzó.
2015. nov. 21. 17:59
Nekem inkább undorító. Ugyanakkor jelezném, hogy nem mindíg van ennyi gerinc se bizonyos "úriemberekben". Volt egy férfi akivel már a 3. randiig eljutottunk is járni is kezdtünk volna mikor kiderítettem (gynús volt pár dolga), hogy amúgy házas a felesége meg otthon van a pici babával csak épp erről elfelejtett szólni. Nem tette zsebre amit kapott.
2015. nov. 21. 18:39
Mégis ki a fenének vonzó a második hely? Mindenki nyerni akar.
2015. nov. 21. 19:57
Kapcsolódó kérdések: