Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzó a nők/lányok számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó a nők/lányok számára az, hogyha egy férfinak felesége van, és mellette titkos szeretőt akar magának?

Figyelt kérdés
Ettől izgalmasabb lesz egy férfi egy csaj szemében, vagy nincs jelentőssége? Állítólag a nők tapadnak a párkapcsolatban élő pasikra.

2015. nov. 19. 20:00
1 2
 1/12 Clark Kent.. ***** válasza:
30%

Most mindegyik azt fogja mondani, hogy nem, egyik sem vallaná be, hogy igen.

De ha megfigyeled, nem egy olyan nő van, akit abszolút nem érdekel, ha a fickónak van csaja, ugyanúgy flörtölget vele.

2015. nov. 19. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem visszataszító. Belőlem egy ilyen pasi inkább undort váltana ki, mint vonzalmat, még akkor is, ha szingli lennék. Rendezze a helyzetét, ha nem boldog a házasságában váljon el, és úgy keressen magának mást, tisztességesen, ne alázza meg a feleségét.
2015. nov. 19. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem vonzó. Maximum nem érdekelne, ha nagyon bejönne valaki. De önmagában nem lesz valaki attól vonzóbb, hogy kapcsolata van.
2015. nov. 19. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék szerető. Ha olyan férfival alakul mégis, akinek aktuálisan van barátnője (nem tudom irányítani, kibe szeretek bele), akkor ha engem akar, szakítson a másikkal. Házas ember meg eleve tabu.
2015. nov. 19. 21:20
 5/12 Fish1 ***** válasza:
65%

Azok az emberek tűnnek vonzóbbnak, akiknek olyan a kapcsolatuk, amiben tényleg szerelem van. Ilyenkor egy ember kivirul, szinte ragyog, és ezt a kívülállók is észreveszik. Viszont egy szerelmes ember nem fog kifelé kacsintgatni a kapcsolatából. :)

Aki szeretőt tart a házastársa mellett, azt simán gyáva embernek és gerinctelennek tartom (nem mer kilépni a kapcsolatából, nem meri elmondani a párjának, hogy már nem szereti), ezenkívül hazugnak is. Engem egy ilyen negatív hozzáállású ember nem tud vonzani.

2015. nov. 19. 22:08
 6/12 anonim válasza:
77%
Nem mindig... Valakinek gyereke van,és kicsi még, lehet nem akarja kitenni a veszekedéseknek,épp ezért is titkolhatja. Én nem voltam még így,de esküszöm kipróbálnám,hogy milyen szeretőnek lenni, szerintem jó
2015. nov. 20. 05:02
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem vonzó, sajnos mégis ebben a szerepben landoltam. :-(

De elcserélném egy normális kapcsolatért, csak őt szeretem.

2015. nov. 20. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem magától a ténytől válik vonzóvá, hanem mert felszabadultabban tud ezáltal viselkedni, mivel nincs tétje, ha nem jön neki össze a nővel, az se baj, ott van úgyis az asszony. Ez a felszabadultság és magabiztosság az, ami vonzó.
2015. nov. 21. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem inkább undorító. Ugyanakkor jelezném, hogy nem mindíg van ennyi gerinc se bizonyos "úriemberekben". Volt egy férfi akivel már a 3. randiig eljutottunk is járni is kezdtünk volna mikor kiderítettem (gynús volt pár dolga), hogy amúgy házas a felesége meg otthon van a pici babával csak épp erről elfelejtett szólni. Nem tette zsebre amit kapott.
2015. nov. 21. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mégis ki a fenének vonzó a második hely? Mindenki nyerni akar.
2015. nov. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!