Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők 30 évesen a férfiak 34...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 30 évesen a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak?

Figyelt kérdés
www.blikk.hu/aktualis/a-nok-30-a-ferfiak-34-evesen-a-legvonzobbak/tewff1t
2017. szept. 28. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na jó, a kérdező csak fa szkodik és provokál, nem is akar értelmesen beszélni.
2017. szept. 28. 17:09
 12/22 A kérdező kommentje:

Komolyan írtam azok alapján amit válaszoltatok.

Lehet kicsit túloztam a konklúzió levonásánál..

de nagyjából ez jött le. De ok neked az a véleményed , hogy 20-25-ig néznek ki a legjobban, utána is lehet szép egy nő de már önmagához képest nem a legszebb, elfogadom nincs is ezzel baj.:) Ezért írtam ki a kérdést, hogy azt írd amit gondolsz valóban erről.

2017. szept. 28. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Én a saját koromtól függetlenül szexelnék minden szép 15-50 éves nővel. (Ez igaz volt a 15 éves énemre, a mostani énemre és igaz lesz majd az 50 éves énemre is)

De a gyerekeim anyját, feleségemet kb a 22-27 éves korosztályban keresném nyilván.

2017. szept. 28. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Én most érzem magam a termékenységem csúcsán pedig már 33 éves vagyok.:) A melleim is nőttek, pedig a súlyom maradt ugyanannyi..
2017. szept. 28. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:

14:

Ja, csak egy dolog hogy te mit érzel, vagy más dolog hogy a statisztikák alapján mi a valóság.

A valóság pedig, hogy itt a nők termékenységi rátája:

[link]

[link]

A nők termékenysége a csúcson 25 éves korukig van. És ezt nem érzések ( :))) ) alapján mérték.

2017. szept. 28. 19:18
 16/22 anonim ***** válasza:

14es vagyok

haha ez jó:) persze, meg nem kinézet alapján van, hogy mennyi megtermékenyíthető petesejtje van egy nőnek..ez korral megmaradt ugyanúgy ez a folyamat, mint a régi korokban, amikor korábban mentek férjhez a nők, ez tény.

A hormonjaim működnek jobban mint valaha ezt érzem akkor így fogalmazok:)

meg amit küldtél az megint statisztika, ami azért mutat eltéréseket a genetika és azért az életmód alapján is, hogy mennyire rombolta magát valaki az nagyon befolyásolja..

2017. szept. 28. 21:08
 17/22 anonim ***** válasza:
A férfiak 25 körül a legvonzóbbak,a nők 20-30 között.
2017. szept. 28. 21:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Ez vicc vagy komolyan?:)
2017. szept. 28. 22:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi a vicc? 30 felett az emberek többsége lerongyolódik,pláne a férfiak.
2017. szept. 28. 23:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Azt írtad 25 évesen néznek ki a férfiak a legjobban, erre kérdeztem. Akkor még a legtöbben be sem érnek férfiként, de van aki jól néz már ki ilyenkor is, de később is a nagy átlag.
2017. szept. 28. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!