Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 30 évesen a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak?
Komolyan írtam azok alapján amit válaszoltatok.
Lehet kicsit túloztam a konklúzió levonásánál..
de nagyjából ez jött le. De ok neked az a véleményed , hogy 20-25-ig néznek ki a legjobban, utána is lehet szép egy nő de már önmagához képest nem a legszebb, elfogadom nincs is ezzel baj.:) Ezért írtam ki a kérdést, hogy azt írd amit gondolsz valóban erről.
Én a saját koromtól függetlenül szexelnék minden szép 15-50 éves nővel. (Ez igaz volt a 15 éves énemre, a mostani énemre és igaz lesz majd az 50 éves énemre is)
De a gyerekeim anyját, feleségemet kb a 22-27 éves korosztályban keresném nyilván.
14es vagyok
haha ez jó:) persze, meg nem kinézet alapján van, hogy mennyi megtermékenyíthető petesejtje van egy nőnek..ez korral megmaradt ugyanúgy ez a folyamat, mint a régi korokban, amikor korábban mentek férjhez a nők, ez tény.
A hormonjaim működnek jobban mint valaha ezt érzem akkor így fogalmazok:)
meg amit küldtél az megint statisztika, ami azért mutat eltéréseket a genetika és azért az életmód alapján is, hogy mennyire rombolta magát valaki az nagyon befolyásolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!