Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 30 évesen a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak?
Személy függő is persze..nem lehet általánosítani ennyire, nyilván ez egy statisztika amit a cikk leírt.
én pl. 30 éves koromra szebb lettem határozottan, de ennek lelki háttere is van. De tény, hogy most sokkal többen érdeklődnek irántam, meg néznek..mint régebben
Én ahogy elnézem a nőket, ők kb úgy 20-25 évesen a legszebbek önmagukhoz képest A FÉRFIAK SZÁMÁRA. Akkor külsőre a legfiatalabbak, legpuhábbak, legfeszesebbek, legtermékenyebbek, legformásabbak.
(Egy 25-30, akár egy 50 éves nő is lehet szép! De most arról van szó, hogy önmagához képest mikor a legszebb! És az fiatalon van.)
30 évesen :D
...persze csak, ha úgy néznek ki, mint az átlag magyar nők 30 évesen. A pasik meg 30 felett lesznek igazán férfiak. Előtte csak srácok (felhoznám magamat is, mint élő példa).
6:
Akkor a férfiak is lehúzhatják magukat huszonévesen vagy negyven éves koruk után?
De miért kell félre érteni amit mondok, amikor direkt még jobban meg is próbáltam fogalmazni? Egy dolog hogy
a, valaki mikor néz ki jól
b, valaki mikor néz ki a legjobban
Attól hogy te a legszebb 23 évesen voltál, még lehetsz szép 33 vagy 43 évesen is! De az előbb is ugyanezt mondtam már. Aki jó nő, az idősebb korában is jó nő.
Ugyanígy a férfiak szerintem 30-35 évesen vannak tényleg a csúcson, de már abban a korban is van sok közülük, aki külsőre is nagyon le van csúszva. Ez a férfiaknál azokra vonatkozik, akik jól tartják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!