Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata?
1 lánnyal találkoztam.
Szerintem csak rajtam múlt hogy nem dugtunk, pedig nem volt rossz nő, 10/7.
Másrészt egyébként valóban megosztó, mert vannak fent tényleg olyan nők, hogy megőrülsz, illetve vannak kevésbé szépek.
innen elég sokat láttam már szerintem vagy 50 körül
párral találkoztam, volt kapcsolat is...
ha csak a külsőről kell beszélni, akkor főleg átlagos lányok voltak, de volt köztünk 1-2 nagyon szép arcú
a belső viszont nagyon változó...
24F
#7:
nem tudom te milyen csajokkal beszélgetsz, vagy milyen a stílusod, de én alig futottam bele gyökér csajba, szerintem már 200 fölött is van ha nem több akikkel beszélgettem írásban, vagy más módon innen és szerintem 10 alatt van a gyökerek száma akikbe belefutottam
ismerkedni ismerkedtem itt, jó páran lekoppintottak engem is, főleg képcserénél :D de én direkt hátrányos képpel toltam
rengeteg csajjal el lehet beszélgetni normálisan, de ne akard rájuk kényszeríteni magadat
volt olyan idősebb nő akinél egy poénból több hónapos levelezés következett
van akivel kevésbé lehet viccelődni, van akivel nagyon is
sőt van olyan is akivel még erotikus témákról is simán el lehet beszélgetni (a többség ilyen), nem csak tapasztalatokról, hanem vágyakról, elképzelésekről
volt egy lány aki például arról csinált nekem képet ahogy az egyik elképzelésemet megvalósította
ne nyálcsorgatva, kiéhezett módjára írj, ne a bugyijukba akarj bejutni azt úgy is levágják
tényleg beszélgetni akarj velük, fontos a humor, vagy ha olyan a hangulat, akkor meg a megértés!
volt akivel éjszakákat beszélgettem át telefonon mikor milyen témákról, de ilyet más oldalakon is ismertem meg
vagy te fogtál nagyon mellé, vagy a stílusoddal van gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!