Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem mondhatom azt, hogy megcsal?
Ha csak szexpartner vagy akkor semmi közöd ahhoz hogy mit csinál és kivel.
Biztos talált egy olyan nőt aki az érzelmi, lelki igényeit is ki tudja elégíteni nem csak a testi vágyakat, de ilyen kapcsolatban ebbe nem szólhatsz bele.
Kedves Utolsó!
Az a furcsa, hogy azt hittem..ez a nő én vagyok számára.Velem beszélget lelki dolgokról, nekem számol be a napjairól...Megismerte a baráti körömet, énekel és gitárzik ha ketten vagyunk.. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak "szexpartnerség"-e vagy már a járás felé billenünk, csak egyikünk sem meri kimondani.
11. vagyok
ha a hétköznapjait is megosztja veled sőt még a lelki dolgait is akkor ez nem szexpartnerség hanem annál sokkal több, ha kimondjuk, ha nem.
Akkor viszont jogosan várod el hogy csak veled legyen szexuálisan is. Egy lelki társ ezerszer több mint egy szexpartner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!