Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sok-sok hónapja megcsal egy szintén családos nővel. Azt mondja csak szex volt, megbocsájtható?
Rengeteg üzenetet is találtam ahol a nővel arról írogatnak,hogy milyen jó volt a szex
a nőnek is gyerekei vannak,nekünk is
Ne haragudj de nagyon buta vagy.
Tudod hogy félre kúr és még együtt vagy vele?
Gyakorlatilag semmibe vesz hátad mögött b...szik egy másik nővel közbeb meg a pofidba röhög megaláz.
Naná, hogy nem bocsátanék meg.
Van önbecsülésem.
A megcsalás nem bocsánatos bűn. És ha meg is teszed, mindig ott lesz a tüske és mindig elő fog jönni nehezebb pillanatokban.
Nincs a megcsalástól megalázóbb dolog. Engem sokat csaltak, én is csaltam és velem is csaltak; A-tól Z-ig minden bugyrát végigjártam és mára már nincs gyűlöletesebb és elítélendőbb dolog számomra.
A megcsalás nem OK.
De azért én feltenném a kérdést, hogy mi vezetett oda, hogy mással szexeljen?
Feltételezem, mivel családos nővel kezdett ki egyikük sem akar válni, csak szeretnek együtt dugni.
Na de vajon miért?
Az újdonság varázsa, a "vadászösztön", stb. játszik, egy ideig, de itt állandó kúrópajtiról van szó.
Ezt kéne megfejteni, és akkor kiderülne, miért tette/teszi, akkor meg lehetne gondolni, hogy lehet e ezen változtatni, és az már megadja a választ, hogy megbocsájtható (azaz ne hagyd el), vagy nem az (azaz válj el).
A dolgok nem fekete fehérek. Lehet mondani, hogy aki félrekefélt el kell hagyni, de ezzel a probléma nem került megoldásra, csak el lett távolítva, de okosabbak nem lettünk tőle, így ugyanez a szar előfordulhat a következő párkapcsolatban is.
Dobd ki. Ez nem megbocsátható. Egyrészt nem tisztel, másrészt meg nem is érdekled. Jó ez így neked, hogy csak masodhegedűs vagy egy noname anyukával szemben?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!