Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom sok-sok hónapja megcsal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sok-sok hónapja megcsal egy szintén családos nővel. Azt mondja csak szex volt, megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Rengeteg üzenetet is találtam ahol a nővel arról írogatnak,hogy milyen jó volt a szex

a nőnek is gyerekei vannak,nekünk is

2017. júl. 4. 11:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
46%
Én döntsem el helyetted?
2017. júl. 4. 11:42
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem megbocsájtható. Keress megbízhatóbb alakot.
2017. júl. 4. 11:43
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
keress te is férfit, és dugjál vele
2017. júl. 4. 11:49
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj de nagyon buta vagy.

Tudod hogy félre kúr és még együtt vagy vele?

Gyakorlatilag semmibe vesz hátad mögött b...szik egy másik nővel közbeb meg a pofidba röhög megaláz.

2017. júl. 4. 11:51
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Valami nagyon nem működik kettőtök között. De jó férfi szokás szerint inkább elmegy megcsalni, mint hogy leülne megbeszélni. Férget fogtál ki :)
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Naná, hogy nem bocsátanék meg.

Van önbecsülésem.

7/23 anonim ***** válasza:
74%

A megcsalás nem bocsánatos bűn. És ha meg is teszed, mindig ott lesz a tüske és mindig elő fog jönni nehezebb pillanatokban.

Nincs a megcsalástól megalázóbb dolog. Engem sokat csaltak, én is csaltam és velem is csaltak; A-tól Z-ig minden bugyrát végigjártam és mára már nincs gyűlöletesebb és elítélendőbb dolog számomra.

2017. júl. 4. 11:57
 8/23 anonim ***** válasza:
34%

A megcsalás nem OK.

De azért én feltenném a kérdést, hogy mi vezetett oda, hogy mással szexeljen?

Feltételezem, mivel családos nővel kezdett ki egyikük sem akar válni, csak szeretnek együtt dugni.

Na de vajon miért?

Az újdonság varázsa, a "vadászösztön", stb. játszik, egy ideig, de itt állandó kúrópajtiról van szó.

Ezt kéne megfejteni, és akkor kiderülne, miért tette/teszi, akkor meg lehetne gondolni, hogy lehet e ezen változtatni, és az már megadja a választ, hogy megbocsájtható (azaz ne hagyd el), vagy nem az (azaz válj el).

A dolgok nem fekete fehérek. Lehet mondani, hogy aki félrekefélt el kell hagyni, de ezzel a probléma nem került megoldásra, csak el lett távolítva, de okosabbak nem lettünk tőle, így ugyanez a szar előfordulhat a következő párkapcsolatban is.

2017. júl. 4. 12:09
 9/23 Tompadúr ***** válasza:
100%

Dobd ki. Ez nem megbocsátható. Egyrészt nem tisztel, másrészt meg nem is érdekled. Jó ez így neked, hogy csak masodhegedűs vagy egy noname anyukával szemben?

26/F

2017. júl. 4. 12:20
 10/23 A kérdező kommentje:
kb 9 hónapja tart ez. Nem találkoznak sürün,de irogatnak egymásnak. Félek hogy itt már érzelem is van.
2017. júl. 4. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!