Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom sok-sok hónapja megcsal egy szintén családos nővel. Azt mondja csak szex volt, megbocsájtható?
Rengeteg üzenetet is találtam ahol a nővel arról írogatnak,hogy milyen jó volt a szex
a nőnek is gyerekei vannak,nekünk is
ha rád unt és nem akar elválni akkor törlessz te is keress egy pasit.
sőt egy pénzes pasit
és dugjatok többet
ebben tudok segiteni csak irj
Dolgok sosem történek ok nélkül!
Lehet ítélkezni, és bármennyire is szemét dolognak tartjuk, az okát sajnos nem lehet letagadni.
A pasi a legegyszerűbb lény a világon, 2 dolog működteti:
Jó kaja, és a jó szex. Általában az utóbbi hiányzik, ezért másnál keresik a boldogságot. (ez nőre is igaz)
Vissza csalás helyett, a pároddal szexelj, figyelj rá jobban, és nem fog félremenni!
A férfi sokkal inkább képes érzelemmentesen dugni, mint a nő.
Érzelem mondjuk biztos, hogy van, de ne szerelemre gondolj.
Egy kölcsönös vonzódás, egy megértés van köztük. Azzal nem fekszel le akit utálsz, akitől herótod van és akivel nem tudsz értelmesen két szót váltani. Na jó max egy éjszakás kalandban, de ennyi ideig, nem.
Tehát egy barátság van köztük, hogy több is van e az már egy jó kérdés, ezt ő tudja/érzi.
Akárhogyan is, oka van, hogy mással dug. Kéne tudni az okot.
Magától értetődő, hogy Magyarországon ez nincs rendjén! Ne érts félre, nem Téged akarlak "bűnbaknak" kikiáltani, ellenben súlyos kommunikációs problémák lehetnek kettőtök között. 49 éves férfi vagyok - és tudom azt is, hogy sok "falu bikája" nemes egyszerűséggel nem is hajlandó arra, hogy urallja az ösztöneit, pedig ettől is férfi a férfi, hogy urallni tudja az érzelmeit, nem csak az "UTP" által, - de normál esetben esze agában sincs mást keresnie egy férfinek. Ha minden rendben van, működik a kapcsolat, az minden fél megelégedésével funkcionál, akkor nincs miért keresgélnie a férfinak, - csendes, békés nyugalomban, harmóniában éli életét a kedvesével. A jelek arra utalnak, hogy nem vagytok egymással őszinték! Ő sem jelezte, jelzi, hogy másként szeretne valamit, és Te sem jelzed neki - nagy bizonyossággal, - hogy "homokszemet észleltél a fogaskerekek között".
Mit is vársz egy ilyen kapcsolattól, - ahol már csak megszokásból tesztek mindent?
Törvényszerű volt, hogy ez meg fog történni!
Javaslok egy kölcsönösen higgadt hangnemú, mély tartalommal bíró problémamegbeszélést!
#18-as:
Ezt pont nekem írod?
Elég vicces :D
14 évig ilyen házasságban éltem mint a kérdező!
Az Exem azt hitte, hogy a házasság abból áll, hogy főzök neki aztán jól van.
Én is másnál kerestem a boldogságot, mert a 3 havonta 1 szex nekem nem volt elég.
Kértem, könyörögtem, 1000x megbeszéltük....
Biztosan úgy volt vele, hogy úgy sem teszi meg...
Megtettem, és magamtól léptem ki a házasságból.
Rájöttem, hogy nem kötelező engem szeretni, megteszi majd más.
5 éve boldog házasságban élek, és a szexuális életem nem kevesebb lett a megismerkedésünk óta, hanem sokkal de sokkal több!
Majdnem minden nap szeretkezünk, naponta pedig többször is. Nem vagyok egy gyorslövő, egy menet nálam legalább másfél óra.
Milyen következtetést lehet levonni?
- 41 évesen többet szeretkezem mint 20 évesen!
- Nem tudunk olyan fáradtak lenni, hogy ne ajándékoznánk meg egymást nap mint nap egymás szeretetével.
Ha hullák vagyunk, meztelenül kiterülünk, "én alszom csinálj amit szeretnél... (kacsintás)"
Van amikor engem kelt fel hajnali 3 órakor simivel, és takaró alatti finomsággal, de van amikor főzés közepette kérem meg egy pucsításra ;)
Hogy megcsalnám-e bármiféle bombázóval?
Kell a fenének!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!