Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem mondhatom azt, hogy megcsal?
Nem, nem jártok.
Nem megcsalás, de ha te ezt a helyzetet élvezed, és neked oké hogy közös fszon osztozkodsz, lelked rajta.
Ha már durván titkolódzik a nőről, és letagadja...
ne legyél buta
"Viszont időt tölt egy nővel, amit nem vall be. Állítása szerint csak egyedül megy kirándulni, de tudom, hogy nem."
ne haragudj...nem akarlak meghazudtolni, de most én vagyok ennyire hülye, vagy...?
Úgy értem, hogy nem kérdeztem rá konkrétan erre a nőre:)
Előfordult, egyszer már az is, hogy egyedül volt pihenni..miközben egy haverja volt ott. Akkor azt elvleg azért nem mondta, mert, hogy állandóan azon töröm a fejem, hogy kivel van, ha nem velem, ezért nem is akart ezzel idegesíteni. Egyszerűbb azt mondani, hogy gyedül van. Azért is bízom abban, hogy ha esetleg együtt is tölti az idejét a nővel, nem fekszik le vele, mert hozzám hasonlítva a nő kicsit sem az esete.
Egy nagy beszélgetést megér a dolog, azt legalább rendezed, és tisztázod a dolgokat
Egy misét megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!