Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha egy 19 éves lány még szűz?
Figyelt kérdés
Elsősorban a 19-25 éves korosztályt kérdezem. (Azt is írjátok le miért, pl: biztos azért az mert stikkes vagy ilyesmi.)2017. szept. 26. 14:32
21/23 anonim válasza:
Akkor bocsánatot kérek. Én értettem félre.
22/23 anonim válasza:
#19-es #18-as vagyok:
negatív tapasztalatom van, DE emellett van pár elég erősen pozitív is
ismertem nagyon perverz bevállalós szűz csajt és nem csak bemondásra volt az :D virtuális D/s kapcsolatban voltam vele, néhányszor találkoztunk is
haverom barátnője is szűz volt amikor összejöttek a lány eléggé odaadó, ott meg a haverom a hülye aki nem értékeli...elég gyorsan túlestek az első alkalmon és a lány a kapcsolatért és a srácért is sokat tesz
szóval nagyon résen kell lenni, de amennyire mellé lehet fogni, annyira ki lehet fogni egy érintetlen aranybányát minden téren :)
mondjuk úgy tudni kell megbecsülni az adott lányt, DE csak akkor ha megérdemli, másokra meg nem éri meg időt pazarolni!
23/23 anonim válasza:
Engem pl. egyáltalán nem zavarna, sőt eddig elég pozitív tapasztalataim vannak arról, amikor egy szűz lányt kell bevezetni az erotika rejtelmeibe, akár 20 körül, vagy 20 felett is :-) Persze ehhez az is kell, hogy kellően türelmes, empatikus és tapasztalt legyen egy pasi, ami azért együtt valljuk be nem túl gyakori...Pedig sokféleképpen el lehet kezdeni, hogy oldódjanak a gátlások, nem csak pettinggel és utána durr belevágni. De erről bővebben csak akkor írnék privátban, ha érdekel a beavatási technikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!