Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha egy 19 éves lány még szűz?
99%-ban egy pasit sem zavar, inkább örülünk neki hidd el. Ez erény ebben a korban.
Egyébként nem mondják el, de a pasik nagyrésze is szűz 18 évesen. Főleg a normális félénkebbek. Fedezzétek fel együtt aztán ennyi.
29F
Amelyik Pasit zavarja az csak gyor megdugni akar azt cső egy idő után. Az ilyenek nem akarnak vesződni meg finomkodni hanem durrbele...
Normális Pasit ez nem zavar
Az se normális aki pasizik itt.
Miért nem lehet férfinak vagy fiúnak nevezni?
Mellesleg annyira hülyeség ez az egész ciki vagy cuki a szüzesség xx évesen.
Nem tök mindegy?
Mindenkinek a magánügye.
nem zavarna, de van egy elég rossz tapasztalatom 20 éves szűz lánnyal, önző, tapasztalatlan, komolytalan és kb alkalmatlan volt egy komoly kapcsolatra
ha látom benne a lehetőséget és megnyerő lenne, akkor nem zavarna, meg van az előnye ennek is
24F
Biztos vagyok benne, hogy nem ciki a fiúknak! Fordított esetben szerinted ciki?
Én már nem voltam szűz mikor összejöttem párommal, ö igen. Ekkor 22 éves volt.
Már 8 éve együtt vagyunk, engem egyáltalán nem érdekelt, hogy szűz vagy sem.
26L
"nem zavarna, de van egy elég rossz tapasztalatom 20 éves szűz lánnyal, önző, tapasztalatlan,"
Ez hülye. Nem zavarja a tapasztalatlanság, de volt rossz tapasztalata szűz lánnyal, aki-mily' meglepő- tapasztalatlan volt. Úristen. Azt sem tudja mit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!