Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim a számba akar élvezni, azt mondja legyek bevállalósabb. Lányok, ti megtesztek ilyesmit akkor is ha nem szeretnétek?
Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Én nem szeretném ezt, mert nekem ez megalázó. És rosszul esik, hogy emiatt nem vagyok "bevállalós".
Ti hogyan kezelitek az ilyen helyzeteket?
Ezt még sosem kellett kérnem.
De nem is kérném ha valakin látszana hogy nem akarja.
A lányok 99%-a szeret szopni.
Ha nem karod megtenni ne tedd meg. !!
De nem értem,hogy jön ide a megalázó rész?
Az nem megalázó,hogy odatartod neki a puncidat és nyaljon ki?
Ha már indokot kifogást keresel tedd rendesen.
És ha sosem próbálod ki nem is tudod milyen érzés.Milyen ízű. és akkor már mondhatod neked ez nem jön be.de míg nem is próbáltad ki miről is nyilatkozol?
A szex kölcsönös örömszerzésről szól, de nem kell teljesen elutasítónak lenni sem :))
Fejben dől el minden.:)
Nő.
Nem attól leszel bevállalós hogy úgy engeded szádba élvezni hogy Te nem is akarod. A pasid önző.
Elsőbek kostolja meg Ő az ondóját hogy milyen aztán kérje tőled hogy a szádba élvezzen
Olyat nem Teszek meg amit nem szeretnék és nekem nem jó.
23 N
ez bonyolult dolog, mert ha a pasid rendszeresen szekál emiatt,akkor az tahóság. Viszont az is nagy szerelem lehet, ha undorodsz a barátod spermájától, nekem alap dolog, hogy lenyelem a barátomét,nincs benne semmi undorító, sem undorodik az ondójától és ő is kinyal engem.
"És rosszul esik, hogy emiatt nem vagyok bevállalós" Drágám, akkor mégis mitől lennél szerinted bevállalós,ha még ennyit sem teszel meg? Attól, hogy engeded kutyába, vagy néha te vagy felül?
Én nem szeretem a sperma szagát és az ízét sem, de amikor a párom ki akarta próbálni a szájbaélvezést, simán bevállaltam.
Nem haltam bele, de nem is élveztem. Azóta egyszer se kérte, mert látta hogy nem vagyok oda érte. Neki meg nem jött be a prosztatamasszázs, azt meg én nem erőltetem.
És annak ő jobban örülne, ha "bevállalós" lennél, de közben rosszul éreznéd magad attól, amit csinálsz és megalázva éreznéd magad? Ha a válasz igen, akkor ideje hagynod ezt a pasit a fenébe.
Senki nem kényszeríthet rád semmit, amit nem szeretnél, téged beleértve! Te se erőltess magadra semmi olyat, amitől negatív érzések fognak el.
Agyam eldobom ezektől a válaszolóktól. Mi az, hogy "és amikor kinyal, nem megalázó?" stb. Senkinek semmi joga számonkérni a másikat, hogy miért érzi megalázónak. Ezt érzi és kész.
Nők, ne legyetek már agymosottak és ne hagyjátok, hogy a "szerető" pasitok rátok erőltessen olyan dolgokat, amiket alapból sosem tennétek. Legyen bennetek tartás. Ha ez nem tetszik nekik, ott az ajtó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!