Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az ágyban sub vagy dom, az ad erről bármi jelet (akár akaratán kívül) a hétköznapi életben?
én férfi oldalról vagyok domináns, de a hétköznapi életben ez nem annyira levágós, hogy ilyen vágyaim vannak, pedig én nem csak az ágyban élvezem az irányítást
attól, mert valakivel ilyen dolgokat lehet csinálni még nem azt jelenti, hogy mindenkivel így kell viselkedni, én a subokkal sem vagyok hűvös, nem kényszerítem rájuk az akaratomat, így a hétköznapokban sem vagyok ilyen
ismerek olyan nőt aki irányítgat, utasítgat mindenkit a hétköznapokban, de az ágyban egyáltalán nem domina jellem, valamennyire irányít ott is, de ott szereti ha a másik jól megdugja
egyszer viccelődve mondta nekem, hogy ha jól megdugnám talán bármit megtehetnék vele cserébe, akármit amit csak akarok
és akkor még nem is érdekelt a BDSM ilyen szinten, mint most, szóval nem tudott erről
annyira nem tükröződik mindenkin, hogy milyen vágyai vannak
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!