Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopásnál kézzel miért nem szabad rásegíteni?
Fiúk, miért zavar, ha szopásnál a csaj használja a kezét is? gyorsabban élveztek el attól, vagy csak a feeling?
Értem úgy, hogy cumizik és közben fogja kézzel is ami "együtt mozog" a szájával a farkatokon.
22/L
Miért ne lehetne?
Rajtam csinálhatod úgy is. Fogazhatsz is.
mindig a jelenlegi pasit kérdezd hogy jó neki nem vagyunk egyformák.
nekem pl jó ha kézzel is csinálod de mikor jön ki akkor legyen a szádba és szivjad ki mindet
Mondjuk azért, mert kézzel saját magának is tujda/szokta csinálni és az már nem az igazi, gyorsabban elmegy tőle az illető, de közel nem olyan jó, mintha végig kiélvezhető és a végén sokkal jobb, nehéz lenne megfogalmazni de kicsit kiábrándító tud lenni amikor úgy érzek egy kezet, mintha magamnak csinálnám (akármilyen ügyes akkor is, ez nem arról szól, hogy mennyire ügyes).
26 Férfi, aki szintén nem szereti a kezet és esetenként nehezen is értik meg, mert nemtársaim viszont kifejezetten szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!