Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek melyik a kedvenc részetek a szopásnál? 20L
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 10:16
1/12 anonim válasza:
úgy egybe az egész
ahogy elkezdi lassan, begyorsul, ahogy mélytorkozik, ahogy lenyeli, ahogy a szemembe néz
mondjuk eddig 3-ból 1 partnerem volt akivel nagyon élveztem
2/12 anonim válasza:
Amikor letérdel, amikor a szemembe néz és amikor lenyeli.
3/12 anonim válasza:
Amikor bekapja a heréket, majd végighúzza a farkamon alul a nyelvét, köröz a makkomon, miközben veri, mélytorokra kapja és telelövöm. De amúgy maga az egész szopás tetszik. 😛
4/12 anonim válasza:
Nekem egy szimpla rész a kedvencem nem olyan nagy cucc mint amit a többiek leírtak, de mégis nagyon megfog a dolog. Amikor elkezdi, kézbeveszi,hátrahúzza rajta a bőrt teljesen és először bekapja. Nekem ez a kedvencem :D
5/12 anonim válasza:
Nekem az amikor a mereven álló hímvesszőt végignyalja a heréktől a makkig és közben a szemebe néz és utána bekapja.19/F
6/12 anonim válasza:
csak egy kérdés, ha lehet. miért fontos, hogy a szemetekbe nézzen a nő? ezt nőként kérdezem
7/12 anonim válasza:
Amikor én nyalhatom ki a lányt. Az jobban izgat.
8/12 anonim válasza:
Amikor ott tartunk már, hogy bekapja...)
9/12 anonim válasza:
a kezdés.. sokat elmond h csak térdel és cuppan vagy van felvezető izgatás, beszél hozzám, húzza az agyam, simogat, stb :)
10/12 anonim válasza:
Amikor elélvezek a szájában és a végén lenyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!