Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen hogy szopásnál elmegyek 1 perc alatt, de a dugást rendesen, normálisan bírom?
Pedig ráadásul nem is szeretem annyira, ha szopnak. Én sokkal jobban szeretek puncit nyalni, mint lányt szopatni. Mégis ez van és zavar. A rendes szexnél nincs semmi gond, ott bírom rendesen. De ha rám cuppan valaki, akkor egy percen belül komoly élvezési inger jön rám.
Másnak volt ilyen problémája? Mi lehet a megoldás?
Mert a száj anatómiailag egyezik a férfi-nő. A nemi szerv a két nemnél különböző.
A barátnőd fenekébe is, hamar mennél el, mert anatomiailag nincs sok különbség (van biztos, de elenyésző)
Gondolom, nem kell kifejtenem. Rájössz magadtól.
Te becsapod magadat.
Értem, hogy a tudatod arra visz, hogy törődj a partnered kielégítésével, és ez nagyon helyes. De az orális szex sokak számára a legfinomabb (nekem is). Sok lány is így van ezzel. Ne küzdj ellene, hagyd magad. Élvezd, szabadon. Add meg a partnernődnek, hogy érezze, nagy élvezetet tud nyújtani neked. Persze ne váljék kizárólagossá. Bár kiderülhet, hogy neki is orálisan a legjobb...
De miért baj, ha 1 perc után elmész az oráltól? Engem nőként pl. abszolút nem zavar, ha a párom hamar elmegy ettől.
Amúgy jóval nagyobb intenzív ingert kapsz így, azért mész el ilyen hamar. De ezzel nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!