Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symicia fogamzásgátlót szedek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudia11 kérdése:

Symicia fogamzásgátlót szedek, és az orvos egyáltalán nem vizsgált ki, csak felírta, attól még hat rendesen? Akármilyen fogamzásgátló véd a nem kívánt terhesség ellen?

Figyelt kérdés
16/L

2012. okt. 3. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Hatni hat. Csak éppen szétcseszheti a májad, ha van vele vmi gond, nem fejlődik ki rendesen a méhed, ha még nem megfelelő a mérete stb.

Vizsgálat nélkül igen nagy felelőtlenség 16 éves lánynak tabit írni.

2012. okt. 3. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:

17 évesen nekem is vizsgálat nélkül írta fel. És eltalálta a jót.

Vki már kinézet alapján is tud dönteni.

2012. okt. 3. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Hathat rendesen, de én a helyedben keresnék egy másik nőgyógyászt, aki kivizsgál, mielőtt tablettát írna fel!
2012. okt. 3. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
hogyha nem lesznek köztes vérzések, akkor hatnia kell. Egyébként kéne vizsgálat, nekem is 2x írt fel vizsgálat nélkül, és egyik sem vált be. Ránézésre semmit sem lehet megállapítani! Az orvos egyszerűen rohadt lusta, mivel a rendelőben van vagy 30 másik nő, aki ugyanarra vár. Ő meg azt várja, hogy rendes vizsgálatért menj a magánrendelésére, és vigyél neki 6000 ft-ot háromhavonta! Ez az igazság. Nekem olyan rossz tabikat írt, hogy folyton közte véreztem, az első 3 levél után is... Volt olyan hónap, hogy többet menstruáltam, mint amennyit nem! Lehet, hogy kevés volt a hormontartalma v. ilyesmi, mert ilyen tinilányoknak ajánlott cuccot írt fel 2x is /nekem 22 évesnek/.
2012. okt. 3. 21:14
 5/6 anonim válasza:
Hát én mikor fel irattam a Symiciát az én orvosom el küldött vér vételre...ha nem küldött volna el annékül én bíztos nem kezdtem volna el szedni a gyógyszert vizsgálat nélkül..
2012. okt. 4. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen írt fel egy doki vizsgálat nélkül gyógyszert, a következő két menstruációm olyan fájdalmakkal járt, hogy az egyiknél elájultam, a másiknál ügyeletet kellett hívni és beinjekcióztak. Abbahagytam a gyógyszert, rá 3 hónapra 4 daganatot találtak a jobb mellemben (szerencsére jóindulatút). Azóta sem szedek semmit.
2012. okt. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!