Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eshetek-e teherbe úgy, hogy a menstruációm meg volt már 4 napja és 3 hónapja szedek fogamzásgátlót is?
Figyelt kérdés
4 napja volt meg a menszeszem, amikor a barátommal szeretkeztünk és nem védekeztünk, de bennem ment el. 3hónapja szedek fogamzásgátlót, de nem igazán vagyok biztos semmiben sem, mert bármi megtörténhet. Lehetséges, hogy teherbe tudok esni?2012. aug. 15. 23:43
1/7 anonim válasza:
Ha három hónapja szeded a fogamzásgátlót, akkor miért ne mehetne el benned? Minek szeded? Nem cukorka. Igen, teherbe eshetsz, nincs 100%-os védekezési módszer. (még a gumi sem)
2/7 anonim válasza:
Nekem és a barátaimnak sem sikerült még teherbe ejtenünk egy lányt se akik szedtek fogamzásgátlót... Teljesen független attól, hogy hol állt a ciklusával...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem azért szedem mert cukorka vagy annyira ízlik vagy tudja az isten... Igazából pont ezért tettem fel a kérdést itt, hátha kapok egy normális választ, mert mindenki mást mond. :) Az én véleményem szerint, meg az életben bármi megtörténhet és semmi sem biztos. :) Vannak csodák. Köszönöm szépen a válaszokat! :) További szép estét.
2012. aug. 15. 23:53
4/7 anonim válasza:
Kolleganőm az első gyerekével fogamzásgátló mellett, a másodikkal spirál mellett esett teherbe.... szóval sose lehet tudni!
5/7 anonim válasza:
Lehetséges. De akkor is lehetséges, ha fog.gátlót szedsz, gumival védekeztek, pharmatexet használtok, és a termékeny napjaidon nem szexeltek. Ha "az van megírva", úgyis terhes leszel, akárhogy is óvatoskodsz. Ha nem bízol a bogyóban, ne is szedd, mert így több, mint felesleges.
6/7 anonim válasza:
Igen kevès az esély rá hogy teherbe ess gyogyszer mellett, főleg ha betartottad a használati utasitást.
4es, ha a kolleganőd ennyire fogékony volt kellett volna kiegészitő védekezésként gumit használni v. egyszerűen elköttetnie magàt. Sztem kevés ilyen nő van.
7/7 anonim válasza:
Elköttetnie magát?????? Úgy, hogy még sose volt gyereke????? Te meg vagy huzatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!