Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló abbahagyása utána nagyobb az esély a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztek mellette mással akkor igen, mondhatjuk hogy 100 % az esélye. Meg amúgy sem értem a kérdést. A kérdésben benne van a válasz is, a fogamzásgátlót azért szeded hogy ne ess teherbe, ebből következik ha abbahagyod akkor terhes leszel.
2012. szept. 11. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:
de nekem az orvos irta ki amit csak egyszer használtam, és utána már nem kellett, mert nem a teherbeesés miatt használtam, hanem nőgyógyászati okok miatt.
2012. szept. 11. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem az esély a nagyobb, hanem az ikerterhesség esélye. Mivel eddig le volt állítva a peteérésed, most hirtelen felszabadul a szervezeted, és gyakoribb a többszörös peteérés egyszerre.
2012. szept. 11. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
értem. :/ hát mondjuk nekem amúgy is generációra visszamenőleg is lehet ikerterhességem.
2012. szept. 11. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség, sem a teherbeesés sem az ikerterhesség aránya nem nagyobb a gyógyszer abbahagyása után. Azért esnek sokan teherbe az abbahagyás után, mert azt hiszik, még egy ideig védve vannak. Ha abbahagyod, már másnap védekezned kell másként, mert teherbe eshetsz.
2012. szept. 11. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:

A kétpetéjű ikrek iszonyatosan ritkák. Az EGYpetéjűek meg nyilván nem több pete miatt lesznek ikrek. Ez butaság, hogy beindul a petefészek, és egyszerre több pete lökődik ki, és emiatt nagyobb az ikerterhesség esélye.

24/N

2012. szept. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!