Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevállalnátok életetek szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok életetek szeretkezését, ha tudnátok, hogy (. )?

Figyelt kérdés

Eszméletlenül bele fogtok zúgni a partnerbe, aki utána majd csak kifacsar (érzelmileg) és eldob?

Vagy ha nem ő dob el, akkor nektek kell véget vetni a kapcsolatnak. Hogy miért, az lényegtelen; egyszerűen nem működhet.

2017. szept. 23. 23:16
 1/9 Ramone ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni hogy milyen az az életem szeretkezèse... Alapból olyan lánnyal vagyok csak együtt akihez szexuálisan vonzódom aminek az alapja hogy emberileg vonzodjak hozzá és ha így szexelünk akkor az mindig jó és mindig bővelkedik a lehetőségekben.... Tehát én életem szeretkezèsèn már rég tulestem... És olyan nővel meg alapból nem kezdek akivel sejthető hogy úgy végződik mint azt fent leírtad...

Számomra ez a kérdés èrtelmezhetetlen

2017. szept. 23. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szex miatt fogsz akárkibe is beleszeretni ... ebben a helyzetben már a szex előtt is kibírhatatlanúl vonzana a lány.

Ha nem lehetsz vele, legalább dugd meg elven simán.

2017. szept. 23. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egy ilyen emberrel tuti nem lenne életem szeretkezése...
2017. szept. 23. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, már több alkalommal kerültem ki hasonló hülye szituációt.

Nekem csak úgy megy, ha kölcsönös szerelemre épül egy kapcsolat. Ilyen számomra, még nem volt, így sohasem voltam nővel.

2017. szept. 23. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele.
2017. szept. 24. 00:20
 6/9 RRR ***** válasza:

én megtenném

..

2017. szept. 24. 01:44
 7/9 anonim ***** válasza:

velem megtortent, es most honapok ota kib szott sz r, nem tudok felallni a padlorol, szoval nem, tobbet soha. egy szex nem er annyit, akarmennyire f sza.... amugy se a szex miatt csinaltam, hanem szerelembol, de utolag szidom magam rendesen.

19/L

2017. szept. 24. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem,ilyen férfi nem kell
2017. szept. 24. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ember problémamegoldó képessége igen fejlett(legalábbis annak kéne lennie). A "belezúgás" számomra nem azt jelenti, hogy hülyét hagyok magamból csinálni valamilyen szinten is. A szex-szerelem pedig nem az a felület, amitől padlóra kerül egy gondolkodó ember. Mindenki után van egy másik, akivel szintén jó szeretkezni....
2017. szept. 24. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!