Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok van az a pénz, amiért bevállalnátok egy ferfival az anál szexet?
Á a pasik ilyet nem tesznek mert homis.
De egy lánynak legyen alap hogy minden nyilásba engedi önként dalolva
De ha már a Barátnő újjazni akarja a pasi ánuszrózsikáját az fúj beteg Ő nem b...zi
Szóval kérdező szerintem nincs az a pénz amiért egy pasi ezt be vállalja főleg hogy heteroszexuális.
Nagyon nem vagyok anál párti... Lányoknak sem szoktam.
A kérdés az volt, hogy vállalnám-e és mennyiért...
Az első gondolat az volt hogy soha. Viszont nézzük a realításokat, amit vagy bevall valaki, vagy nem. Ha olyan helyzetbe kerülnék, akkor lehet...
Szerencsére nem volt szó róla, hogy én melyik végén vagyok... :) Ha azt mondják, hogy a másik adja a lyukat, én a dákót, akkor az olcsóbb lenne, szerintem pár milliós nagyságrend már lehet mehetne.
Ha fordított helyzetben én adnám az ánuszom, akkor sokkal több alapból. A partner méretén is sok múlna persze... Akkor az már legalább több tíz milliós nagyságrend.
Szóval kicsi a valószínűsége, hogy valaki velem fog ilyet elkövetni... :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!