Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 19 éves lányom és van barátja kb. fél éve. Tuti hogy már szexelnek? Szoktak együtt aludni. A barátja 20 éves.
Meg ne kérdezd, ne égesd már magad.
Hozzám nagynéném jött oda, hogy ugye védekezünk? Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek rajta, ez olyan szánalmas!
Szerintem úgy kérdezd meg: “mivel védekeztek? Segítsek tablettát feliratni?”
Azaz lazán, természetesen.
Mai világban az adott paraméterek mellett a szexuális tevékenység folytatásának esélye: 87,64%.
A attól félsz, hogy nem védekeznek, akkor adj nekik pajzsot és kardot! Úgy könnyebb védekezni...
Amúgy meg komolyan gondoltad a kérdésed? Vagy csak sosem olvasol újságot, sosem nézel televíziót és még netes híreket sem. Most ott tartunk, hogy az a menő, aki minél többet szexel. Szó szerint sajnos. A lányok 70%-s 16 éves kor alatt már túl van legalább egy szexuális aktuson. Ennek fele már 14 év alatt is. A maradék kevés vagy normális/erkölcsös, vagy annyira prűd/ronda, hogy semmilyen pasinak nem kell (sajnos a pasik ilyen téren finnyásabbak) és 20-25 éves koráig semmiféle hasonló tapasztalatot nem szerez. Sokan még magukhoz sem nyúlnak. A szexuális beszélgetések kínosak lehetnek, épp ezért érdemes 14 éves kor körül lefolytatni és biztatni a gyermeket, hogy akármi kérdése van, tegye fel, nem harapsz érte, ez normális. Miért 14 éves kor környékén? Mert a fiúk általában ilyenkor találkoznak a reggeli merevedésekkel, és a lányok is ilyenkor kezdenek el tinédzseres "tüneteket" produkálni.
meg ne kérdezd, felnőtt nő... ha az én anyám ilyennel állna elém, kikérném magamnak. ennyi magánéletre szüksége van mindenkinek ennyi idősen, és nyilván van annyi esze, hogy védekezzen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!