Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkockáztassam a csókot?
Figyelt kérdés
Van egy lányismerősöm, akivel már évek óta jóban vagyok, de eddig még nem közeledtem felé rámenősen. Nincs pasija, és bevallása szerint nem is akar kapcsolatot. Viszont az utóbbi időben észrevettem pár jelent. Az egy dolog, h nyíltan megmondta, h jóképűnek tart, mindannyian tudjuk, h ez még önmagában kevés. De pl.: közös selfie készítésnél összebújunk, nem húzódik félre, amikor bulikban megölelem, átkarolom, nem ellenkezik. Múltkor poénból végignyaltam a tenyerét, és nem volt felháborodva. Magyarul beengedett az intim szférájába. Arra gondoltam, h férfi módjára a tettek mezejére lépek, és a következő buliban az alkalmas pillanatban megcsókolom. Lehet, h arra vár, h rámozduljak, vagy inkább ne kockáztassam a barátságot egy balul sikerült próbálkozás kedvéért?2017. szept. 23. 15:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem simán van esélyed nála. Én mondjuk valahogy kipuhatolóznám vicceskedve, hogy mit szólna hozzá, de lehet nem ez a megfelelő, hanem tényleg az, hogy rámozdulsz. Sok sikert ;)
2/7 anonim válasza:
Férfi módjára akkor lépnél a tettek mezejére, ha nyíltan randira hívnád. Első randi után (elköszönéskor, miután hazavitted v. hazakísérted) sokkal nagyobb eséllyel lehet megcsókolni egy csajt, mint így.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez igazából már megtörtént, együtt fogunk majd menni egy koncertre, hamarosan.
2017. szept. 23. 15:55
4/7 anonim válasza:
Koncert is jó. Ilyenkor férfiútól természetes ismerős csaj mögé állni és átölelni, így egy kicsit védeni attól, hogy ismeretlenek hozzásimuljanak. A csajokra pedig az érintések, és a védelem érzete úgy hat, hogy alapban szimpatikus srác ettől nagyon szimpatikus tud lenni. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. :) Többször voltunk már együtt koncerten, mindig jól sikerült a dolog. Pont a közös koncertélmények alatt jöttem rá, hogy nem idegenkedik az érintésemtől, mindig hagyja, hogy átöleljem, hogy a fülébe "hajoljak" (máshogy nem is hallanánk egymást:D).stb. Ráadásul legközelebb egy elég érzelmes zenét játszó banda koncertjére megyünk, amit mindketten imádunk. :)
2017. szept. 23. 16:20
6/7 anonim válasza:
A leírásod alapján bejössz neki. Jó a koncertes ötlet is, de a buliban is kezdeményezhetsz. Akar a buliban először csókolj a nyakába és figyeld a reakciót. :)
7/7 anonim válasza:
Kockáztasd meg, mit veszíthetsz.
Viszont ez mi: "Múltkor poénból végignyaltam a tenyerét, és nem volt felháborodva."?
Nyald végig a talpát is..., kutya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!