Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik a francia csókot?
Én pl eleve nem szeretem a nyáladzást.
A szájrapuszi szerintem bőven megteszi az esetek 99%-ában.
Az is lehet kellően érzéki, nem kell egymás töméseit végigcsekkolni meg mindenféle nyál-bacit cserélni folyamatosan.
32/F
Szerintem ez nem a nagy többség, persze biztos előfordulnak szép számmal azok, akik számára nem túl vonzó a nyelves csók.
(Egyébként nem muszáj egymás nyelvcsapjáig nyelvvel ellátogatni ahhoz, hogy bacikat cseréljünk. A sima csók, szájra puszi, de akár egy baráti kézfogás is megteszi, szex közbe meg aztán pláne cserélünk mi mindent a kölcsönös örömön felül.)
Én is szeretem a nyelves csókot, de mint előttem írták, nem mindenki tudja jól csinálni, az pedig kiábrándító is lehet.
Egy volt párom, nem igazán tudta használni a nyelvét, kellőképpen átdugta a nyelvét, nem esett jól. Utána inkább áttértem a gyengédebb csókokra.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!